онлайн казино Украины

Русола звинувачують в обмані. То чи був "хлопчик"?

Русола звинувачують в обмані. То чи був "хлопчик"?В інтернет-форумах з'явився текст, підкріплений відео, який спростовує версію про тиск на арбітрів у підтрибунних приміщеннях "Донбас Арени".

Нагадаємо, що після поразки "Дніпра" в 10 турі Прем'єр-ліги, спортивний директор дніпропетровського клубу Андрій Русол заявив, мовляв представники "Шахтаря" на підвищених тонах спілкувалися з суддівською бригадою в перерві матчу. Натомість, на форумі "Української правди" викладена інша версія подій. Далі - прямий текст.

"В розповіді спортивного директора ФК "Дніпро" Андрія Русола, який повідомив про скандальні події, що нібито відбулися в перерві матчу "Шахтар" - "Дніпро", виявився ряд неточностей. Правильніше сказати, їх стільки, що шокуюча історія лускає, як мильна бульбашка. Докази - у вигляді 20-хвилинного запису того, що відбулося в підтрибунному приміщенні "Донбас Арени" під час тієї ж перерви.

Подивимося разом? Перед вами 20-хвилинний запис з двох камер спостереження, встановлених в тунелі "Донбас Арени". На відеокартинці праворуч видно двері суддівської кімнати - поруч з нею більшу частину часу (окрім часу матчу) будуть стоять два співробітники міліції. Зліва - продовження цього ж коридору і вихід на поле. Початок запису - 20:13:51, перший тайм ще йде.

О 20:16:35 в підтрибунному приміщенні з'являються перші люди - перший тайм закінчився. Далі - невелика цитата Андрія Русола: "Після закінчення першого тайму я перебував у роздягальні, де чекав команду. Першим в роздягальню зайшов Руслан Ротань. Він одразу ж попрямував до мене і почав просити мене швидко вийти в підтрибунне приміщення, сказавши, що на суддів тисне представник футбольного клубу "Шахтар".

О 20:17:30 Ротань, обмінявшись кількома фразами з четвертим арбітром, заходить в роздягальню, де "відразу ж попрямував" до Русола. Є проблема. Русола немає в роздягальні. Він заходить в неї одним з останніх - в 20:18:18. Гаразд, забув, буває. Може бути, дійсно, саме в цю хвилину до нього і звернувся Ротань. Далі - знову цитата Андрія Русола: "Я попросив Ротаня заспокоїтися і спокійно пояснити мені, що ж відбувається ... Після того, як я вийшов у коридор, я побачив його (Даміра), який стояв біля суддівської кімнати. Через хвилину, побачивши мене, він пішов звідти ".

Можливо, Ротань довго не міг заспокоїтися. А може все було зовсім не так, як це описав спортивний директор "Дніпра". Але ось він факт - з роздягальні Русол виходить в 20:27:24, тобто, через дев'ять хвилин після того, як зайшов до неї. Уявляєте ситуацію: "Андрію, там "Шахтар" тисне на арбітра. Швидше! Розберися!". Багато часу потрібно для того, щоб, заспокоївшись, повторити цю фразу? Дев'ять хвилин?

Повертаємося до попередньої цитати. Вірніше, до її частини: "Після того, як я вийшов у коридор, я побачив його (Даміра), який стояв біля суддівської кімнати. Через хвилину, побачивши мене, він пішов звідти. І все було спокійно". Дивимося. Виходячи з роздягальні, Русол бачить двох міліціонерів поруч з суддівською кімнатою, охоронця в глибині коридору і вільний тунель аж до виходу на поле. Даміра немає. З чим не посперечаєшся, так це з фразою: "І все спокійно".

Русол проходить повз суддівської кімнати, зупиняється. В 20:27:54 з кімнати в кінці коридору виходять Любош Міхел і Дамір Зіннатуллін. Що цікаво, Русол і зараз їх не бачить - він стоїть до них спиною і обертається тільки через півхвилини, коли вони вже практично підійшли до нього. Далі - зовсім нецікаво.

Ось така історія з викриттями. І ось що цікаво. Якщо в історії, розказаної Андрієм Русолом, так багато вигадки, виникає питання, а не прикрасили дніпропетровці щось ще? А головне - навіщо?"

Добавлено: 5-10-2012, 13:36
0
0

Похожие публикации


Наверх