онлайн казино Украины

Шевченко: Я не вболівав за "Шахтар"

Шевченко: Я не вболівав за "Шахтар" Екс-гравець "Челсі" Андрій Шевченко дав інтерв'ю відразу після матчу лондонського клубу з донецьким "Шахтарем".

- Матч вийшов дуже цікавий, було багато забитих м'ячів. "Шахтар" виглядав дуже добре, "Челсі", напевно, дуже пощастило, тому що забили на останній секунді. В цілому, обидві команди виглядали гідно.

- "Шахтар" заслуговує виходу з такої групи?

- Звичайно, я думаю, у них буде дві важливих гри. Думаю, якраз зараз все найцікавіше і починається в цій групі. Кожен з них тепер зіграє з "Ювентусом" і "Нордшелландом". І для того, щоб вийти з групи, а я хочу, щоб і "Шахтар", і "Челсі" вийшли, вони повинні кожна по черзі обіграти "Ювентус".

- Перед стартом групи ви очікували від "Шахтаря" такий впевненої гри, або це стало сюрпризом?

- Для мене не стало сюрпризом, тому що наявна тенденція у "Шахтаря" за останні п'ять-шість років. Ця команда з кожним роком додає і додає. Вони дуже добре виглядають і в чемпіонаті України, і показують хороший футбол в Лізі Чемпіонів, так що це не сюрприз для мене.

- Андрій, провокаційне запитання, за кого вболівали?

- Я чесно скажу, що вболівав за команду в якій грав. З "Шахтарем" ми завжди були суперниками, тому вболівати я за них не міг. Але мені “Шахтар” дуже сподобався.

Добавлено: 8-11-2012, 13:14
0
0

Похожие публикации


Наверх