онлайн казино Украины

Володимир ЖУРАВЧАК: «Були помилки, але й бажання, а це те, що ми хотіли, ми побачили»

- Володимире Олексовичу, сьогодні «Львів», просто таки познущався над своїм суперником, це перша перемога під Вашою орудою…

- Я б не говорив про те, що ми познущалися. У львівській області всі команди цікаві, бо укомплектовані граючими футболістами. Суперник був спроможний забити в першому таймі двічі й все могло по іншому скластись, я не веду мову про сюрприз із їхньої сторони. Наша ж команда працює в режимі дворазових тренувань, команда займається, всі зіграли по тайму, були налаштовані, а те, що перемогли з таким рахунком, ну…десь, напевне психологічно команда-суперник відчула, що пропустили п’ять голів і не знайшовши в собі сил – розвалилася, не противлячись до кінця. А так, по грі, то я не хочу навіть нікого виділяти, бо працювали усі. Звісно, голи забиті й це приносить піднесення. В психологічному моменті – це плюс, але ніхто не говорить про те, що це така перемога, що потрібно святкувати. Настрій у хлопців піднявся.


- Цікавий момент, сьогодні забили всі ваші нападники…

- Так, сьогодні ми побачили швидкісні атаки й флангові передачі. Нападники не можуть забити голів, коли не має людей, які доставляють їм м’ячів у штрафну площадку. А сьогодні ми бачили хорошу прострільну передачу з правого флангу й Олег Гарас забив і Онисько організував хороший м’яч, видно, що гравець на класі, потрібно трішки налаштувати його функціональні можливості, гадаю, свої голи він буде забивати. Він приведе себе в норму, стосовно вагових показників, і, думаю, попереду в нас буде конкуренція. А молоді гравці у нас хороші, ось, наприклад, Козловський – хлопець 94-го року, але не боїться на футбольному полі. Щодо «Покрови» – це граюча команда, є там ветерани. У нашій Львівській області всі команди укомплектовані достатньою кількістю хороших виконавців.


- Як надалі готуватиметься команда?

- До четверга ми готуємося в дворазовому режимі. Нам спаринги потрібні, тому запрошуватимемо будь-яку команду, не будемо чекати наступну гру Турніру Юста. Переглядатимемо усіх виконавців, які, на нашу думку, здатні посилити «Львів»


- Які завдання на Турнірі Юста?

- Ой, на Юста завдань не ставимо, головне, аби футболісти виходили та виконували ту установку, яку ми від них вимагаємо та хочемо побачити на футбольному полі, а саме головне – це самовіддача й бійцівські якості. Якщо вважати гру за 100% навантаження, то, по крайній мірі, на 50 відсотків напрацювати ми їм даємо можливість. Стосовно попередньої гри проти стрийської «Скали», то була серйозна розмова, бо, можливо, вони виходили на поле й не розуміли, що від них вимагається. Ну і сьогодні відношення трішки змінилося. Були помилки, але бажання, а це те, що ми хотіли, ми побачили. Коли йде гра межі фолу – видно все.


Источник: http://ukrfootball.in.ua

  • 0
Добавлено: 16-02-2012, 00:18
0
280

Похожие публикации


Наверх