онлайн казино Украины

Суркіс: "Динамо" швидше живе, ніж мертве

Суркіс: "Динамо" швидше живе, ніж мертве Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував результат матчу 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів.

- Ігоре Михайловичу, як настрій?

- Після перемог завжди настрій хороший. Можу сказати, що з приходом Олега Володимировича "пацієнт швидше живий, ніж мертвий". Є ще над чим працювати, але рука тренера видна вже через тиждень: фланги працюють, через них два м'ячі забили. Але треба реалізовувати моменти, які ми створюємо. У другому таймі було декілька таких можливостей, достатньо згадати вихід Брауна. Треба забивати, тому що цих м'ячів може не вистачити, як мовиться, в кінці шляху. Хлопців привітав з перемогою, але треба ще працювати.

- Що ви побачили на полі кардинально нове, чого не було за Сьоміна?

- Я б не порівнював. Зараз команда працює з Блохіним. Я побачив величезну самовіддачу, бажання грати з перших хвилин, швидкий перехід від оборони до атаки, хоча й не завжди вдавалося, і роботу флангів. Все це Олег Володимирович декларував, коли прийшов у "Динамо". Думаю, що треба почекати, відразу нічого не робиться. Сподіваюся, що ми ще побачимо те "Динамо", яке бачили в його кращі роки.

- Плани на груповий етап після цього матчу не змінилися?

- Погодьтеся, що ще вчора наше становище було гіршим, ніж сьогодні. Ми виграли один з ключових матчів у прямого конкурента, якщо говорити про Лігу Європи. Але я не хотів би говорити про Лігу Європи, треба боротися за найвищі місця. Зараз нас чекають два важких матчі проти "Порту". А поки взагалі складно сказати, хто як фінішує. Ось БАТЕ як здорово зіграло, але це ж не говорить про те, що вони обов'язково пройдуть далі.

Треба грати всі матчі з першої до останньої секунди, боротися і ставити перед собою максимальні завдання. І я сподіваюся, що з кожною грою "Динамо" буде тільки додавати.

- "Порту" переміг. Хто тепер буде основним суперником "Динамо" в боротьбі за друге місце?

- Говорити про те, що португальці вже вирішили свої завдання, поки не можна. У нас і ПСЖ по три очки. При цьому ми ще будемо французів приймати вдома, і я сподіваюся, що до того часу ми будемо сильнішими і зможемо своєю грою довести, що 1:4 в Парижі - це була випадковість. Сподіваюся, що матчі, які залишилися ми проведемо достойно і - найголовніше - нашим уболівальникам не буде в чому нам дорікнути. А на якому місці ми в результаті опинимося, покаже 4 грудня.

Добавлено: 4-10-2012, 12:05
0
0

Похожие публикации


Наверх