онлайн казино Украины

Дисципліновано, проте без Дієго важко. "Леванте" - "Атлетіко" - 1:1

Дисципліновано, проте без Дієго важко. "Леванте" - "Атлетіко" - 1:1"Жабенята" підписали мирову з "матрацниками" на початок своєї мандрівки у 38 турів новим сезоном Прімери.

"Леванте" зіграв у свою гру - дисципліновану, часом жорстку, непоступливу з гарячими контратаками, мінімумом помилок власних і максимальним використанням хибів суперника. Крім того, традиція швидких голів стартового туру Прімери збереглась і цього разу, немовби усі команди так скучили за великим футболом, що не могли дочекатись на перші голи у новому сезоні. Судіть самі - взяття воріт авторства Ель-Жара стало сьомим у перші 10 хвилин за перші 7 матчів Ла Ліги.

"Атлетіко" розчарував - в команді Сімеоне так і не знайшлось гравця, який би віддав заключний гострий пас. Дуже часто хотілось згадати бунтаря-чарівника Дієго, який, хоч і пішов з команди з поганою історією, розповівши ЗМІ, що клуб не виплачує додаткових преміальних, так в такій грі пригодився б обовязково. Тим паче, що вільні зони у захисті господарів виникали, проте не знайшлось у мадридців того, хто б звязав гру в органічне ціле. Тому й єдиний форвард-наконечник Фалькао безпорадно дивився відрізаним від решти команди з надією на пас, який дійшов до нього за всю гру лише одного разу, тай то надто високо летів шкіряний, тому колумбієць пробив головою неточно.

1:1 - закономірний підсумок невеселої гри "Атлетіко" та старанної і дуже правильної з боку "Леванте". Шкода, бо команди володіють потенціалом на більше.

"Леванте" - "Атлетіко" - 1:1 (1:1)

Голи: Ель-Жар, 5 - Арда Туран, 22

Добавлено: 20-08-2012, 12:20
0
0

Похожие публикации


Наверх