онлайн казино Украины

"Вільяреал" тоне в Сегунду, "Малага" в Лізі чемпіонів. Результати 38 туру Прімери

"Вільяреал" тоне в Сегунду, "Малага" в Лізі чемпіонів. Результати 38 туру Прімери
В останньому турі за драматичних обставин вирішилась доля команди, яка ще в цьому сезоні грала в Лізі чемпіонів, - бідолашний "Вільяреал" таки примудрився вилетіти, а відправив його в Сегунду гол колумбійського тигра Фалькао.

За дві хвилини до кінця матчів, які йшли водночас, таблиця виглядала таким чином: "Вільяреал", який грав унічию з "Атлетіко", спокійно почувався, адже в Мадриді місцевий "Райо Вальєкано" ніяк не міг знайти ключів до воріт "Гранади". І ось спершу Фалькао забиває гол, який у підсумку залишив команду екс-карпатівця Борхи Гомеса у вищому дивізіоні, а потім "Райо" на першій доданій вириває життєво важливу перемогу. Після свистка на газоні стадіону "Тереса Ріверо" не було де яблуку впасти. Фанати обох команд висипали на траву святкувати продовження прописки у Прімері, а ось у маленькомі містечку під Валенсією були сльози розпачу президента "жовтої субмарини" Фернандо Роїга.

Дивовижна "Сарагоса" таки врятувалася. У цьому їй неабияк псприяли гравці "Хетафе", які до 57-ї хвилини у кількості двох штук залишали поле через дві жовті картки. Далі справа була за малим - використати пенальті та довести справу до логічного завершення, хоча команди встигли заробити ще по одній червоній.

"Леванте" таки пробився у єврокубки. Щоправда дива не сталось, і Хіхон поступився у Малазі, а тому підопічні ХІМа святкують лише вихід у Лігу Європи, та навіть це є величезним успіхом для однієї з найбідніших команд великих чемпіонатів. Як і передбачалось, "Леванте" впевнено розбив "Атлетік", морально і фізично виснажений після невдалого фіналу ЛЄ.

"Малага" завдяки єдиному, але такому важливому голові Рондона, який неодноразово рятував своїх партнерів протягом сезону, здолала "Спортінг", який вже на півтори ноги і так був у Сегунді, а остаточно офрмив виліт на "Ла Росаледі". "Анчоуси" зберегли комфортний відрив і тепер можуть готуватись до кваліфікаційного етапу Ліги чемпоінів сезону 2012/13, насамперед потрібно думати про суттєве підсилення, особливо в атакувальній ланці, де не спрацювала ставка на "пенсіонера" ван Ністельроя.

Ну, а для "Реалу" цей сезон став по-справжньому чемпіонським. Команда Жозе Моурінью зробила те, чого досі не вдавалось нікому, - набрала 100 пунктів за один сезоні іспанської Прімери. Кріштіану Роналду забив останній команді в нинішньому розіграші, якої йому бракувало до колекції, і став також абсолютним рекордсменом за цим показником. По дублю гольових пасів записали собі Марсело та Гонсало Ігуаїн, якого Моур ладен відпустити лише за якихось 150 мільйонів євро. І святкова фієста після матчу на честь абсолютного тріумфу всередині країни. 121 забитий гол, 100 пунктів в підсумковій таблиці, 32 перемоги у 38-ми матчах, та лише 14 втрачених, 89 голів на рахунку атакувального тріденте Роналду-Бензема-Ігуаїн. Хіба це можливо?! Для них цьогоріч так.

"Хетафе" - "Сарагоса" - 0:2 (0:0)

Голи: Апоньо, 58 (пен.), Елдер Поштіга, 90+1

Вилучення: Сарабія, 25 (друга жовта), М. Торрес, 57 (друга жовта), Міку, 87 - Дуймовіч, 83

  • 0
Добавлено: 14-05-2012, 13:18
0
297

Похожие публикации


Наверх