онлайн казино Украины

Ротань: Підсвідомо нам хотілося взяти реванш.

Ротань: Підсвідомо нам хотілося взяти реванш. Півзахисник збірної України Руслан Ротань поділився враженнями від поєдинку проти збірної Чехії.

- Гра вийшла цікавою. І у нас, і в суперника були моменти. Ми хотіли перемогти, але нам це не вдалося. Сподіваємось, що у нас буде більше везіння у матчах відбору на ЧС-2014.

- Як збірна провела Вороніна?

- Нам не вистачатиме такого гравця. Він багато зробив для збірної України. Успіхи національної команди останніх років пов'язані з іменем Вороніна. Команда дуже йому вдячна. Всі його підтримали і побажали успіху. Ми йому і аплодували, і обнімали, і цілували. Ми не один рік провели разом. Роки йдуть і всі з часом будуть завершувати кар'єру. Нічого страшного, треба дивитися вперед.

- Як вам підтримка вболівальників у Львові?

- Як завжди - нам забезпечили божевільну підтримку. Дуже приємно грати у такій атмосфері. Шкода, що ми не змогли подарувати вболівальникам перемогу.

- Минулорічна поразка від Чехії зрахунком 0:4 мотивувала чи цей результат залишився у минулому?

- Ми вже забули цей рахунок, але підсвідомо нам хотілося взяти реванш.

- До сьогодні збірна у Львові завжди перемагала...

- Ми до останнього вірили у перемогу. Думали, що зможемо забити на останніх хвилинах, але не вийшло. Переможні серії коли-небудь закінчуються. Якщо будемо грати у Львові у відбірному турнірі, то у нас буде більше перемог.

Добавлено: 16-08-2012, 11:42
0
0

Похожие публикации


Наверх