онлайн казино Украины

Гусєв: Англійці виграли за рахунок класу

Гусєв: Англійці виграли за рахунок класуПівзахисник збірної України Олег Гусєв поділився враженнями від поєдинку проти англійців.

"Загалом від чемпіонату залишилися змішані почуття. Звичайно, кожний гравець задоволений тим, що зіграв на турнірі такого рангу, але те, що ми не виконали завдання, дається у знаки", - відзначив футболіст.

За його словами, у грі проти англійців наша команда намагалася довести випадковість поразки від Франції, яка виглядає більш сильним та збалансованим колективом за переможця групи D. "Французи грали значно сильніше і створили нам більше проблем попереду. Проти Англії ж ми зіграли добре. Створили чимало моментів, але пропустили безглуздий м’яч. Із цим суперником можна було грати і досягати позитивного результату", - підкреслив Олег Гусєв.

Він додав, що Англія не здивувала тактикою гри від оборони. "Тренери нас готували до того, що суперника влаштовує нічия, і він не буде "лізти" вперед. У нас м’яч не йшов у ворота, а Руні з його досвідом опинився в необхідному місці в необхідний час. Можна сказати, що англійці виграли за рахунок класу", - сказав Олег Гусєв.

  • 0
Добавлено: 20-06-2012, 12:26
0
243

Похожие публикации


Наверх