онлайн казино Украины

Шевченко вдвічі кращий за Ібрагімовіча. Україна - Швеція - 2:1.

Шевченко вдвічі кращий за Ібрагімовіча. Україна - Швеція - 2:1.Україна - Швеція - 2:1

Гол: Шевченко(55), Шевченко (62) - Ібрагімовіч (52)

Гол Ібрагімовіча, перший гол Шевченка, другий гол Шевченка.

Українці провели фантастичний поєдинок на столичному НСК "Олімпійський". Підопічні Олега Блохіна володіли ігровою перевагою протягом всього матчу. Однак, попри безліч моментів біля воріт Ісакссона, нашим хлопцям в першій половині зустрічі таки не вдалося повести в рахунку. Навпаки, в першому таймі Шевченко і компанія ледь не пропустили в свої ворота, однак П'ятова пробачив Ібрагімовіч, який влучив в штангу.

Проте, як виявилось пізніше, Златан таки забив свій м'яч. Але і старань зіркового капітана шведів виявилось замало для успіху підопічних Хамрена. Вже через декілька хвилин цифри на табло вирівняв ветеран нашої збірної Андрій Шевченко, який є справжнім героєм поєдинку. А на 61-й хвилині матчу наш нападник випередив на ближній стійці самого Ібрагімовіча і встановив остаточний рахунок в грі після навісу від кутового прапорця.

2:1 - Україна заслужено набирає три очки в першому матчі на Євро-2012. "Жовто-сині", які виходили на гру в якості аутсайдерів, змусили замовчати всіх скептиків, які не вірили в успіх збірної на домашньому єврочемпіонаті. Попереду команду Блохіна чекають грізні французи, які напередодні розписали мирову з англійцями. Але це буде в майбутньому, зараз же треба радіти перемогою наших хлопців та вірити в сили і можливості "синьо-жовтих" в наступних поєдинках Євро-2012.

  • 0
Добавлено: 12-06-2012, 11:55
0
385

Похожие публикации


Наверх