онлайн казино Украины

Гравці збірної України презентували взуття ЄВРО

Гравці збірної України презентували взуття ЄВРОДо початку чемпіонату Європи з футболу залишається все менше часу.

Напередодні цієї важливої події у Києві відбулася презентація нової колекції бутс Nike Clash, присвячених ЄВРО-2012. У представленні взуттєвої новинки взяли участь футболісти "Шахтаря" Тарас Степаненко, Олександр Кучер і В'ячеслав Шевчук, "динамівці" Андрій Шевченко та Тарас Михалик, Євген Коноплянка та Руслан Ротань з "Дніпра", Марко Девіч з "Металіста" і Богдан Бутко з "Іллічівця".

Футболісти по четверо виходили на сцену де їм журналісти давали запитання.

- Олександре, на Євро збірної Україні протистоятимуть досить серйозні суперники. Що ми можемо протиставити їм в обороні?

Олександр Кучер: - Звичайно, ми розуміємо, що суперники непрості - гранди європейського футболу Англія і Франція, Швеція також дуже серйозна команда. Ігри будуть непростими, і багато вирішить перший матч зі шведами.

- В'ячеславе, ти граєш в Tiempo, віддаєш перевагу класиці?

В'ячеслав Шевчук: - Так, тому що я вже немолодий футболіст. (Сміх в залі.) Мені подобається Tiempo, тому що вони шкіряні і в них гарна колодка. В основному ми, захисники, практично завжди граємо в "шестишиповках".

- В'ячеславе, ти досвідчений футболіст, виступав на чемпіонаті світу...

- На PlayStation? .. (Сміх в залі.)

- Але все одно, твоя думка: те, що Блохін збирає команду з дружинами, - це правильно?

- Точно так же команда збиралася і перед чемпіонатом світу в Німеччині, тому, напевно, щоб все було вдало і в цей раз, футболісти приїхали з дружинами.

- Тарасе, який головний козир нашої збірної на цьому турнірі?

Тарас Михалик: - Ми повинні виступати як одна команда, як один колектив. Ну і те, що ми граємо вдома. Думаю, "дванадцятий гравець" повинен допомогти.

- Андрію, чого ти очікуєш від цього турніру?

Андрій Шевченко: - Це дуже важливе змагання, хотілося б закінчити кар'єру на хорошій ноті, а краще турніру і не придумати. Чемпіонат Європи - один з найпрестижніших.

- Марко, ти вже українець, футболіст національної збірної. Які почуття перед виходом на поле в синьо-жовтій футболці під час чемпіонату Європи?

Марко Девіч: - Дуже радий, не знаю, що сказати. Як ви знаєте, шість років тому в мене був сербський паспорт, але Україні дала мені багато чого. Сподіваюся, що своєю грою і бажанням я намагатимусь виправдати довіру.

- Андрію, ти граєш в Tiempo, вони чорного кольору. Чому ти вибрав саме їх і чи важливий для тебе колір?

Андрій Шевченко: - Ні, колір для мене не важливий. Найголовніше - наскільки ці бутси зручні, велику роль для мене відіграє якість, тому я вибрав Tiempo.

- Руслане, які кращі якості може показати на майбутньому Євро наша збірна?

Руслан Ротань: - Думаю, що в першу чергу це сила волі і дух переможця, щоб іноді переломити хід поєдинку.

Андрій Шевченко: - Я тобі допоможу трішки. Треба забивати і не пропускати. (Сміх в залі.)

  • 0
Добавлено: 15-05-2012, 16:00
0
156

Похожие публикации


Наверх