онлайн казино Украины

Срна: Разван зайшов і каже: "Усе, нічия у Луганську!"

Срна: Разван зайшов і каже: "Усе, нічия у Луганську!"Капітан "гірників" Даріо Срна поділився враженнями від поєдинку з "Металістом".

- Спочатку пропустили, але потім створили кілька хороших моментів і забили важливі голи. "Металіст", звичайно, грав вдома, при заповнених трибунах і хорошій атмосфері. У другому таймі вони більше володіли м'ячем. Головне, що ми сьогодні виграли і забрали три очки.

- Як дізналися результат матчу в Луганську? Натякаю на те, що ви там затрималися на полі трошки...

- (Посміхається) Ха, ну поки чекали результат! Потім усі разом пішли чекати в роздягальню. Разван зайшов і каже: "Усе, нічия в Луганську". Ми фактично зробили ще один великий крок до чемпіонства.

- Сьогодні в матчі був такий момент, коли здавалося, що ваги можуть перехилитися у бік "Металіста"?

- Знаєте, "Металіст" дуже сильний суперник. Це відмінна команда, в якій є хороші футболісти. Весь сезон вони проводять гідно, зокрема в Лізі Європи. Їх гра не змінюється. Різниці в якості між тими, хто сьогодні грав, і тими футболістами, які виїхали, я вважаю, не було. Бланко, Соса та інші показали дуже хороший футбол!

- Можна вже зараз сказати, що питання з чемпіонством відсотків на 90 вирішене?

- Я б сказав так: все в наших руках. Ми будемо грати вдома з "Олександрією", і буде повний стадіон. А перед цим у нас фінал Кубка в Києві. Я сказав: "Шахтар" намагається завжди вигравати чемпіонат і Кубок. Залишилося тільки два кроки. Перший - у неділю в Києві, другий - через кілька днів у Донецьку.

  • 0
Добавлено: 3-05-2012, 14:03
0
180

Похожие публикации


Наверх