онлайн казино Украины

Аллегрі: У нападі поставлю на тріо Ібра-Бінью-Боа

Аллегрі: У нападі поставлю на тріо Ібра-Бінью-БоаГоловний тренер "Мілану" напередодні матчу з "Барселоною" відзначив, що його команда і він сам прогресують дуже швидко, а також визначив наступальне тріо, яке вийде в основі на "Камп Ноу".

"Загалом ми маємо добрий настрій, проте мені шкода за те, що ми затрималися в Мілані через страйк французьких авіадиспетчерів.

Якщо проведемо ідеальний матч, то нам до снаги вийти в півфінал, обійшовши при цьому найкращу команду світу. Це дорогого коштує. Однак для того, щоб пройти далі, нам необхідно забивати хоча б один м'яч. Тому ми не забуватимемо про атаку.

Щодо захисту поки є деякі сумніви. Я приблизно вирішив, хто зіграє завтра у півзахисті й нападі. Як і в минулому матчі, на поле вийдуть Ібрагімовіч з Робінью, а під ними - Боатенг", - посміхаючись, стверджує алленаторе.

"Пато зараз тренується разом із командою. Це його друге тренування відучора. У день матчу я оціню його стан, проте місяць пропущених тренувань разом з командою зовсім не пішов йому на користь", - констатує наставник "Мілану".

"Мій досвід управління великим клубом росте, я постійно дізнаюся щось нове. Я розвиваюся швидко, позаяк з великою швидкістю прогресує і команда. На другий сезон перед нами була мета дійти як мінімум до чвертьфіналу, по змозі - до півфіналу. Якщо пройдемо "Барселону", то виконаємо поставлену перед командою мету".


Источник: http://24tv.ua

  • 0
Добавлено: 3-04-2012, 13:26
0
310

Похожие публикации


Наверх