онлайн казино Украины

Майстер-клас від «Геліоса»: як забити 9 м’ячів за 70 хвилин

«Геліос» - «Геліос-Академія» - 9:0


У товариському матчі, що відбувся в 13-градусний мороз, футболісти першої команди футбольного клубу «Геліос» дали хороший урок молоді з «Геліос-Академії».


«Геліос»: 1-й тайм - Зарубін, Борзенко, Протасевич, Гальчук, Салатін, Костюк, Задоя, Шевчук, Тарасенко, Корольчук, Качур, 2-й тайм - Сидоренко, Певнєв, Покосенко, Лобойко, Спічка, Кривошеєв, Кікоть, Лузан, Кандауров, Хромих, Расков.

«Геліос-Академія» (стартовий склад): Багірян, Голуб, Коровко, Кашин, Чукавін, Безсонов, Поживотько, Моспан, Грабюк, Шепітько, Кватирук; на заміну виходили Черкашин, Чорнобай, Кібенко, Курят, Марюхна, Гейдаров, Сладкий, Челідзе, Каслін, Кулик, Денисенко.


У формі «сонячної» молоді в матчі взяло участь відразу три гравці 1995 р.н. - Чорнобай, Кібенко і Курять. Нагадаємо, що більшість хлопців, які захищали сьогодні честь «Геліос-Академії», 1994 р.н.


Що до основного складу «Геліоса», то через проблеми зі здоров'ям у матчі не змогли зіграти відразу двоє - Сергій Герасимець та Євген Лозовий.


Зустріч пройшла у форматі - два тайми по 35 хвилин кожен. Тренерський штаб клубної «основи» поділив наявних гравців на два склади і надав можливість кожному зіграти половину поєдинку. А ось тренери «Геліос-Академії» пішли іншим шляхом: протягом усіх 70 хвилин матчу вони постійно тасували виконавців на полі, пробуючи їх різні поєднання.


У першому таймі, коли відносини між собою з'ясовували номінально основні склади, молодь із другої команди виглядала досить-таки непогано, і змогла домогтися більш ніж прийнятного результату, пропустивши лише два м'ячі. Вже на 4-й хвилині Руслан Качур по повній програмі покарав оборону «Геліос-Академії» за втрату м'яча у власному штрафному майданчику і чітким ударом у дальній кут відкрив рахунок. На 21-й хвилині нагоду подвоїти перевагу «Геліоса» отримав Олександр Тарасенко. Прорив Дениса Шевчука до воріт «сонячної» молоді був зупинений з порушенням правил - пенальті. А ось дев'ятий номер «червоно-чорних» переграти з «точки» стража воріт «Геліос-Академії» Яна Багіряна не зміг. Хвилиною ж опісля вже сам Шевчук перевірив на міцність стійку воріт суперника.


І все ж під кінець першого тайму м'яч вдруге опинився у воротах тінейджерів - Сергій Костюк справа подав точно на Руслана Качура, який ударом головою оформив дубль. 2:0! Результат до перерви не змінився. Правда, на 32-й хвилині гарний момент відзначитися мав Тарасенко, але його удар-підсічку прийняла на себе перекладина.


На відміну від першої половини поєдинку, другий акт дійства виявився шокуючим для гравців «Геліос-Академії». На 43-й хвилині зустрічі Віктор Расков з передачі Андрія Кандаурова спокійно пробив головою і зробив рахунок 3:0. Через три хвилини відзначився вже сам Андрій Кандауров, завдавши метрів з 12-ти прицільний «постріл» впритул з дальньою стійкою. За мить Антон Хромих покарав воротаря «Геліос-Академії» та його партнерів по обороні за черговий ляп - хавбек спокійно закинув м'яч за комір голкіперу, який вийшов з воріт далеко вперед. 5:0!


На 54-й хвилині Андрій Кандауров віддав другий у матчі гольовий пас - цього разу Богдану Лузану. А на 60-й хвилині Богдану Лузану асистував уже Хромих. Не встиг м'яч погостювати у середині поля після розіграшу з центру, як Лузан повернув боржок партнеру - Антон Хромих зробив рахунок 8:0.


Крапку ж у поєдинку за сім хвилин до фінального свистка поставив Андрій Кікоть, який зумів замкнути флангову подачу у виконанні Ростислава Певнева. 9:0 - молоді футболісти «Геліос-Академії» отримали відмінний майстер-клас від старших товаришів по клубу. Останні, в свою чергу, замість, часом, рутинної роботи на тренуванні, провели хорошу розминку в тренувальному режимі.


Источник: www.gelios.ua

  • 0
Добавлено: 27-01-2012, 12:28
0
329

Похожие публикации


Наверх