онлайн казино Украины

Маццарі: Цей урок ми маємо добре вивчити

Маццарі: Цей урок ми маємо добре вивчитиГоловний тренер "Наполі" Вальтер Маццаррі, команда якого вилетіла з розіграшу Ліги чемпіонів, поступившись за сумою двох матчі "Челсі", вважає, що його команді не вистачило досвіду в лондонському матчі.

"Звичайно, це велике розчарування для нас. Але загалом я задоволений продуктивністю своєї команди в протистоянні. Ми зробили багато й пройшли чималий шлях. Сьогодні нам не вистачило досвіду. Деякі речі пішли не так, оскільки в нас молода команда. Однак із цього ми можемо отримати хороший урок.

"Челсі" нечасто програє вдома, але нам удалося забити гол, хоча ми мали забивати ще. Ймовірно, сьогодні в нас було навіть більше шансів відзначитися, ніж у першій грі, коли цілі досягли три удари. Ми втратили ключового гравця Маджо, й це болісно позначилося на наших діях - ми відразу ж пропустили гол після передачі з його зони. "Челсі" діяв добре й заслужив на перемогу, однак ми теж заслуговували на більше. Наші форварди завжди працювали на команду, але, як я вже казав, нам забракло досвіду виступів на такому рівні. У таких матчах біля воріт суперника треба зберігати концентрацію до кінця. Наші провідні гравці ще дуже молоді, тож це нормально.

Лондонці були бездоганними - вони скористалися своїми шансами, на відміну від нас. Утім я пишаюся своїми підопічними. Цей урок ми повинні добре вивчити на майбутнє. Ми мали б бути більш обережними в обороні, адже нам протистояла команда чемпіонів. Тим не менше, "Наполі" має пишатися собою сьогодні", - розповів Вальтер Маццарі офіційному сайту УЄФА.


Источник: http://24tv.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 15-03-2012, 11:31
0
361

Похожие публикации


Наверх