онлайн казино Украины

Фаворити наближаються до лідера. Перша ліга. Підсумки 8 туру

Фаворити наближаються до лідера. Перша ліга. Підсумки 8 туру Попри те, що старт "Олександрії" та "Севастополя" був не надто вдалим, команди, які з самого початку вважалися основними претендентами на підвищення у класі, потроху починають виправдовувати видані їм аванси.

Перемога імені Лєвандовскі

“У нас був ряд труднощів при підготовці до гри. Вчора отримав травму Сергій Кузнєцов. Це перше. Друге. Ми досить сильно втомилися в поєдинку проти “Олімпіка”. Сильна тоді спека була, футболісти не відновилися так, як нам хотілося. Ми робили ставку на те, що заб'ємо в першому таймі. На жаль, моменти були, грали непогано, але ми не забили. Я вдячний футболістам за те, що вони проявили характер і вирвали перемогу. Ця перемога для нас дуже важлива з турнірної точки зору”, - сказав після матчу із “Авангардом” тренер ФК “Севастополь” Олег Кононов.

А перемога й справді була дуже й дуже непростою. Єдиний гол у матчі Маріуш Лєвандовскі забив на 85-й хвилині. Таке певне везіння можна “списати” і на своєрідну компенсацію “Севастополю” за суцільний нефарт у стартових поєдинках. Тепер відставання підопічних Кононова від лідера - “Сталі” становить лише чотири пункти.

Чемпіонська гра

На “Сталь” чекав непростий виїзд до Білої Церкви, де на лідера першості очікував місцевий “Арсенал”. Попри рахунок - 3:0, перемога гостям далася не дуже просто - “Арсенал” мав чимало моментів, проте підопічним Ігоря Артимовича постійно чогось бракувало на завершальній стадії. Щоправда, “Сталь”, зусиллями Акименка, відкрила рахунок вже на 10-й хвилині після чого чекала свого щастя на контратаках. Дочекалася двічі, але вже у компенсований час - на 92-й і 93-й хвилинах.

Під тиском результату

Над “Олександрією” у домашньому матчі із “Олімпіком”, який дуже вдало стартував у першості, “висіла” відповідальність за результат. Можливо, саме через це матч видався неабияким напруженим. Та ще й із 44-ї хвилини господарі грали в меншості. Та все ж таки пенальті, призначений на старті другої половини зустрічі і бездоганно виконаний Чередниченком у підсумку таки приніс “Олександрії” три очки.

До слова, попри чисельну меншість слід зауважити, що до фінального свистка більше нагод відзначитися було все ж таки в “Олександрії”.

Набирають ходи

З кожним туром все краще грає ще нещодавно представник Прем'єр-ліги “Оболонь”. У матчі проти “Одеси” кияни здобули вже другу перемогу поспіль. Звичайно, прогнози на майбутнє робити ще зарано, тільки от наразі від першого місця “пивоварів” віддаляє лише вісім очок.

Недооцінили

“Титану” вже не було чого втрачати у звітному турі, тому на виїзді із “Нафтовиком” матч гості з Армянська розпочали так, неначе в себе вдома грали. Власне, до перерви гравці “Титану” втратили чимало нагод відзначитися, а от після відпочинку вже більше гольових нагод було у господарів. Та, на жаль для 1200 глядачів, які прийшли підтримати “Нафтовик”, голів у цьому матчі вони так і не побачили. А їхні улюбленці наблизилися до зони вильоту.

Поки що у пошуку

“Динамо-2” з кожним туром показує все більш комбінаційну гру. Але наразі помітно, що Андрію Гусіну ще потрібен певний час, аби вивести команду на належний рівень. Про це яскраво засвідчив домашній поєдинок киян із “Полтавою”. Вони начебто і грали непогано, і комбінували, і моменти поблизу воріт суперника створювали. Тільки от декілька помилок призвели до того, що у підсумку “Полтава” перемогла з рахунком 3:1. Але потенціал у другої команди “Динамо” аж помітний, тож чекаємо на результати.

Також у 8 туру Першої ліги грали “Кримтеплиця” - “Суми” - 2:1, “Миколаїв” - “Буковина” - 0:0, “Геліос” - “Зірка” - 0:0.

Підготував Андрій Думич

УСІ МАТЧІ 8-ГО ТУРУ

“Кримтеплиця” - “Суми” - 2:0

Голи: Симончук, 21, Бидловський, 87 (з пен.)

“Севастополь” - “Авангард” - 1:0

Гол: Лєвандовскі, 85

“Олександрія” - “Олімпік” - 2:1

Голи: Банада, 31, Чередніченко, 47 (з пен.) - Дорошенко, 45

Вилучення: Банада, 44

“Арсенал” - “Сталь” - 0:3

Голи: Акименко, 10, Локтіонов, 90+2, Батюшин, 90+3

“Динамо-2” - “Полтава” - 1:3

Голи: Коркішко, 84 - Івашко, 21, 25, Сірик, 86 (з пен.)

“Одеса” - “Оболонь” - 1:3

Голи: Калітов, 58 - Воробей, 23, Пищур, 52 (з пен.), Дурай, 82

“Миколаїв” - “Буковина” - 0:0

“Нафтовик-Укрнафта” - “Титан” - 0:0

“Геліос” - “Зірка” - 0:0

Добавлено: 3-09-2012, 12:20
0
0

Похожие публикации


Наверх