онлайн казино Украины

Грозний: Не сумніваюся у тому, що "Металіст" здолає "Олімпіакос"

Грозний: Не сумніваюся у тому, що "Металіст" здолає "Олімпіакос"Відомий український тренер В'ячеслав Грозний поділився думкою щодо ситуації, яка склалася у харківського "Металіста" у протистоянні з грецьким "Олімпіакосом".

"Напередодні матчу-відповіді багато заговорили про якийсь спад в грі "Металіста", але я з цим категорично не згоден - думаю, як у чемпіонаті, так і в єврокубках харків'янам банально не вистачає реалізації гольових моментів. У футболістів цього клубу дуже великий потенціал, що іноді грає на руку суперникам. Упускаючи свої можливості, хлопці не без підстави впевнені, що рано чи пізно доб'ються свого. Але виходить це далеко не завжди. Не можна забувати і про те, що після європейських баталій дуже складно перелаштуватися на досить непростий внутрішній чемпіонат - останнім часом "Металіст" став великим подразником для українських команд і всі виходять проти нього, як на останній бій.

Незважаючи ні на що, перед матчем у Піреї в мене немає сумнівів в тому, що "Металіст" зуміє подолати цю стадію. На чому заснована моя впевненість? Повірте, не тільки на голому патріотизмі. Ні для кого не є секретом те, що підопічні Мирона Маркевича набагато краще грають на виїзді, ніж удома. Крім того, "Металіст" має в своєму розпорядженні велику групою сильних футболістів лінії атаки, які, впевнений, максимально використовують вільний простір - той же Тайсон може самостійно вирішити той чи інший епізод на користь своєї команди.

На користь української команди говорить і той факт, що після перемоги в Харкові в стані "Олімпіакоса" присутня якась ейфорія - греки впевнені в тому, що вони вже однією ногою в чвертьфіналі. Харків'яни є флагманом українського футболу і у них є все для того, щоб вигравати європейський кубок. Не сумніваюся, що команда Маркевича дуже серйозно готується до цього поєдинку і підійде до нього у всеозброєнні", - сказав В'ячеслав Грозний.


Источник: http://24tv.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 15-03-2012, 11:32
0
335

Похожие публикации


Наверх