онлайн казино Украины

На 209-му окрузі визначилися зі складом дільничних комісій

На 209-му окрузі визначилися зі складом дільничних комісійНа черговому засіданні окружної виборчої комісії 209-го округу затверджені голови, секретарі і заступники дільничних виборчих комісій (ДВК) на окрузі.

Також затверджені строки ознайомлення голів ДВК зі складом комісій. Це має статися не пізніше п’ятниці. У суботу мають відбутися перші засідання дільничних виборчих комісій округу.

НТакож на засіданні ОВК затверджена кандидатура штатного водія і відхилена скарга кандидата у народні депутата України Максима Білоусенка до кандидата від Комуністичної партії України Герасименка через спливання строку давності.

Сайт окружної комісії 209-го округу працює з перебоями, тому вся документація по членах комісії наразі знаходиться лише на папері. Після завершення робіт над сайтом списки членів ОВК і ДВК округу можна буде побачити в Інтернеті, а поки що голова комісії без надії сподівається на публікацію списків в пресі і вбачає тимчасовим виходом із ситуації розміщення списків на стендах окружної комісії.

Голова ОВК висловив сподівання на співпрацю з друкованими і Інтернет-медіа у питаннях висвітлення роботи комісії.

Варто зазначити, що за виконанням поставлених задач комісія вкладається у визначені строки. Нагадаємо, що жеребкування було проведено 21-го вересня. У жеребкуванні взяли участь номери 59-ти подань з 64-х, а політичні партії і кандидати у результаті розподілилися у наступному порядку: Партія пенсіонерів України, партія "Держава", Українська народна партія, кандидат Віталій Кубрак, партія ВО "Батьківщина", партія "Союз", Аграрна партія України, кандидат Валерій Боровик, партія "Вільних демократів", Валерій Марченко, партія "Нова політика", "Народна партія", партія "Братство", "Народна екологічна партія", Лідія Морозенко, партія "Союз анархістів України", партія "Народно-трудовий союз України", Християнсько-демократична партія, партія "Удар" та інші.

Поза жеребкуванням пройшли політичні партії, депутатська фракція якої зареєстрована в апараті ВРУ поточного скликання.

Після довгих дискусій зі складу списків членів дільничних комісій 21-го вересня були виключені дублери й двійники.

Наступне засідання окружної комісії округу 209 відбудеться у перших числах жовтня.

Добавлено: 28-09-2012, 11:31
0
0

Похожие публикации


Наверх