онлайн казино Украины

«Аташла атсюдова!», або класика жанру від ОВК №206. Відео

«Аташла атсюдова!», або класика жанру від ОВК №206. ВідеоКласика жанру виборчих комісій: всіляко відтискати спостерігачів на якісь-там «відведені місця», зазвичай десь попід стінкою, звідки спостерігачі, звісно ж, нічого не побачать.
Під час підсумкового засідання окружної виборчої комісії 206 округу заступник голови комісії Ірина Примера оголосила, що протоколи ДВК не будуть зачитуватись, поки офіційний спостерігач ГМ «ОПОРА» здійснює відеозйомку перевірки комплектності документації з дільниць.
Наслідком цієї заяви стало фізичне перешкоджання офіційному спостерігачу з боку голови однієї з ДВК.
Офіційний спотерігач ОПОРИ була присутня під час безперервного засідання ОВК №206 18 липня, на якому здійснювався прийом протоколів ДВК про результати підрахунку голосів та виборчої документації дільничних комісій. Вона вела відеозйомку біля столу, де здійснювався прийом документації, та жодним чином фізично не перешкоджала членам окружної та дільничних комісій.
У цей час до спостерігача ОПОРИ підійшов член ОВК №206 Панджакідзе Віктор Олексійович та зробив зауваження, що вона не перебуває на місці, відведеному для спостерігачів та здійснює перевірку процесу прийому виборчої документації дільничних комісій.
Після цього заступник голови ОВК Примера Ірина Олександрівна оголосила: «Шановні члени дільничних виборчих комісій! На даний час ми не будемо нічого зачитувати, тому що в нас є деякий спостерігач із ЗМІ, даже не ЗМІ, а … громадська організація ОПОРА, яку ми попереджували про те,щоб вона не заважала, не втручалася там, де є документація. Але вона зараз стоїть і знімає і мішає працювати з виборчою документацією».

Добавлено: 20-07-2016, 10:02
0
0

Похожие публикации


Наверх