онлайн казино Украины

Ляшко боїться своєї декларації. Бо вона –чорний піар

Ляшко боїться своєї декларації. Бо вона –чорний піарЙдучи на прес-конференцію присвячену тому, як нардеп Ляшко в райцентрі Куликівка 24 серпня на Чернігівщині пресував міліцію, обіцяв підірвати машину, довів зо сліз дівчат-агітаторів, я сподівався на приїзд самого Олега Валерійовича і мордобою перед телекамерами.

Але, на мій превеликий жаль, Ляшко не з’явився, я міг тільки в Інтернеті дивитися, як його „опозиційна” святість „мали” і поливали в Куликівці міліцію.

А на прес-конференції в прес-клубі „Чиста політика” керівник громадської організації «За Чернігів» Олександр Бей (у футболці) та кандидат у депутати Верховної Ради України в окрузі № 208 Борис Бойправ (у костюмі) розказали, як Ляшко коні мочив.

Його преподобіє нардеп мало не задушили 50-річного водія машини, який привіз агітаторів за іншого кандидата.

Агітатори посміли розповсюджувати газету – на фото нижче – де, крім свого кандидата, усіх кандидатів округу № 208 , була надрукована і декларація самого Олега Ляшка. – Це виявилося, був, за словами Олега Валерійовича, не голубий, а „чорний піар” проти нього.

Олександр Бей розповів, що Ляшко з’явився в оточенні кремезних незнайомців спортивної зовнішності, почав нападати на агітаторів, залякувати їх, виголошуючи погрози, забирати газети.

Все це відбувалося в присутності правоохоронців, яких сам Ляшко і викликав. Він віддавав їм накази, щоб всіх розповсюджувачів було затримано, а тираж газети вилучено.

Як повідомив Олександр Бей, з боку молодиків Ляшка і за його наказу, була скоєна спроба фізичного побиття громадського лідера.

- За командою Ляшка, вони оточили мене і вже хотіли бити. Тоді я сказав їм: «Хлопці, ви що за цього «голубого» хочете мене бити». Після цього вони опустили очі і поступово випустили мене з оточення.

Також, Олександр Бей повідомив, що все це відбувалося упродовж двох годин. Ляшко був не в собі, бігав по площі, репетував, чіплявся до агітаторів, які на той час вже нічого не роздавали, а стояли біля автобуса.

Він також підбігав до водія, який привіз групу агітаторів, погрожував йому фізичною розправою, казав, що розіб’є машину та підірве її. А отім почав хапати 50-ти річного чоловіка за шнурок із хрестиком і душити його.

Правоохоронці, замість того, щоб рятувати чоловіка, танцювали під дудку депутата - склали протоколи і опечатали тираж газет.

Причиною біснування стала декларація Ляшка, яку той називав «чорним піаром».

- Але, який же це чорний піар, якщо Ляшко особисто заповнив цю декларацію, а ЦВК її оприлюднило. Кожен може зайти на сайт ЦВК і побачити. Ми лише опублікували її, аби люди знали правду – хто насправді цей Ляшко, - повідомив Олександр Бей.

- У цій декларації Ляшко довів, що не має, ані дружини, ані дитини. Хоча він після скандального відео зі своїм зізнанням про стосунки з чоловіком, він завжди говорить, що одружений і має доньку. Я, наприклад, як і всі інші кандидати, це зробив. Вказав у декларації членів своє родини, - додав Борис Бойправ.

Втім, це, мабуть, не останній скандал з Ляшком. Він сам їх просить і сам на них наривається.

Автору цих рядків неодноразово доводилося бути на заходах і прес-конференціях Ляшка, коли він був у владі, особливо "опікав" Чернігівську обласну раду, і коли начебто в опозиції.

Завжди одне і теж.

Коли народ розкусить Ляшка? Втім прес-конеференція "наживо".

Добавлено: 29-08-2012, 12:19
0
0

Похожие публикации


Наверх