онлайн казино Украины

Там, де Ляшко, – там завжди перемога!

Там, де Ляшко, – там завжди перемога!Лідер Радикальної партії Олег Ляшко відзначив День молоді на рідній Чернігівщині. Про це повідомляє прес-служба політичної сили.
Молодий та енергійний кандидат у народні депутати України Дмитро Блауш одним із перших отримав святкові вітання від лідера партії. Обидва разом із однодумцями в День молоді приділили увагу дітям загиблих героїв АТО.
Після спілкування з понад двадцятьма родинами радикали організували невеличке свято. Разом відвідали найбільшу водну гірку в Україні, яку вихідними встановили у Чернігові.
– Це найменше, що ми можемо для них зробити, бо ці діти – сироти, їхні батьки – герої віддали своє життя за нашу Україну. І тому найважливіше пам’ятати про подвиг наших земляків і про їхніх дітей, – заявив Олег Ляшко.
Для молодого політика Дмитра Блауша проблеми родин та дітей загиблих військових добре відомі. Від початку неоголошеної війни на Сході він вважав за свій громадський обов’язок допомагати бійцям, які, ризикуючи власним життям, боронять нашу країну від окупантів. Багато хто з них встиг стати другом Дмитра. Він регулярно підтримує зв’язок з воїнами та їх родинами на Чернігівщині. А в червні за свою активність та жертовність депутат Чернігівської обласної ради отримав з рук бійців пам’ятний знак «Патріот України».
– Волонтери Радикальної партії Олега Ляшка опікуються цими родинами вже не один рік. Зокрема, влаштовують дітям екскурсії по Україні та відпочинок у літніх таборах. Ми постійно підтримуємо дітей учасників АТО, бо вважаємо, що той подвиг, який вони зробили для нас, – неоціненний, – заявив кандидат у народні депутати по 206 округу Дмитро Блауш.
Опісля спілкування із чернігівською молоддю перемістилося на волейбольний майданчик міського пляжу «Золотий Берег». Там Олегу Ляшку та Дмитру Блаушу місцеві спортсмени кинули виклик. Волейбольний двобій закінчився перемогою команди Олега Ляшка.
– Там, де Ляшко, – там завжди перемога! – прокоментував результат матчу Олег Ляшко. – Здоровий спосіб життя, фізкультура, спорт – це запорука побудови успішної нації. Хлопці молоді й дівчата мають бути красиві та здорові. Як зовнішньо так і внутрішньо. У кожному селі має бути стадіон, райцентрі – дитячо-юнацька спортивна школа, місті – басейн. Це одне із багатьох питань, яким опікуватиметься майбутній депутат Верховної Ради в команді Радикальної партії Дмитро Блауш.

Добавлено: 28-06-2016, 10:44
0
0

Похожие публикации


Наверх