онлайн казино Украины

Ляшко нацьковує охорону на своїх опонентів?

Ляшко нацьковує охорону на своїх опонентів?Сьогодні, 11 вересня, в селі Виблі, що на Чернігівщині, в рамках агітаційної кампанії Руслана Секели о 9.00 було заплановано зустріч кандидата з мешканцями селища.

В цей час у Виблях з виборцями вже спілкувався інший кандидат до Верховної Ради - Олег Ляшко, опонент Секели, котрий прибув сюди у супроводі шести автівок з охороною.

"Наприкінці виступу Ляшка активісти ВК «Наступ» почали роздавати виборцям агітаційну газету в підтримку Секели. До них одразу підійшла місцева міліція та охоронці Ляшка, котрі силоміць вилучили газети, мотивуючи це тим, що їх тираж є незаконним, а самого Секелу охорона відтіснила від мешканців, позбавивши можливості поспілкуватися з ними", - повідомляє прес-служба ВК «НАСТУП».

Ці факти було знято штатним фотографом ВК «Наступ», якому охорона Ляшка пригрозила зламати ногу, якщо він й надалі продовжуватиме фотографувати.

Як повідомив Руслан Секела, «Ляшко написав заяву в міліцію про проведення незаконної агітацію активістами ВК «Наступ». В результаті, працівники міліції мене протримали більше години, змушуючи писати безглузді пояснення. Коли ж з’'ясувалось, що з газетою все добре і мої помічники не порушили закону, роздаючи газету, міліціонери нас відпустили, однак заплановані зустрічі в селах Горбів та Авдіївка було зірвано…».

За повідомленням прес-служби "Наступу", на цьому погрози не закінчилися. Приїхавши в село Ковчин, шестеро охоронців Ляшка разом з працівниками міліції знову безцеремонно почали відтісняти Секелу від мешканців селища, з якими в цей час спілкувався Ляшко, внаслідок чого і цю зустріч з мешканцями Ковчина Ляшко теж зірвав.

Коментуючи події, Руслан Секела заявив, що напише заяву в ЦВК з проханням виключити Ляшка з виборчих перегонів через грубі порушення під час проведення агітаційної кампанії.

Зокрема він зазначив «Ляшко веде нечесну гру, мене дивує така кількість охоронців. Невже він так боїться своїх опонентів чи то, можливо, гніву виборців?».

Сьогодні ж у Чернігові відбулася прес-конференція організації "За Чернігів", на якій її організатори заявили про подібні дії з боку Ляшка і його охорони стосовно агітаторів кандидата Бориса Бойправа.

За словами учасників прес-конференції, охоронці нардепа взяли у кільце агітаторів в місті Мені, вдавшись при цьому до обмеження їхнього права на свободу, що супроводжувалася демонстрацією зброї. Одній з учасниць агітаційного заходу люди Ляшка дозволили вийти з оточення, вимагаючи при цьому віддати їм мобільний телефон.

Активісти "За Чернігів" ідентифікували автотранспорт і учасників інциденту за фотографіями з сайту Верховної Ради і декларацією кандидата в народні депутата Олега Ляшка.

"Високий Вал" попросив прокоментувати ситуацію самого Олега Валерійовича у телефонному режимі, але той був лаконічним:

- Ми підготуємо з цього приводу заяву. Не хвилюйтесь, - сказав він.

Добавлено: 12-09-2012, 11:05
0
0

Похожие публикации


Наверх