онлайн казино Украины

Тарасюк їде до Ніжина представляти опозицію

Тарасюк їде до Ніжина представляти опозиціюСьогодні о 10-й ранку на центральній площі Ніжина очільник Народного Руху України Борис Тарасюк представлятиме громаді міста список об'єднаної опозиції і "кандидата по мажоритарному округу".

Сам відомий політик входить до першої п'ятірки виборчого списку. Відповідні оголошення з'явилися в місті лише у неділю. Про призначену на ранок понеділка подію місцеві опозиціонери у місцевих засобах масової інформації не повідомляли.

Інтригою події залишається неоголошене у листівках-анонсах прізвище мажоритарного кандидата, якого зібралася підтримати об'єднана опозиція. Як відомо, на окрузі 209 опозиційні сили свого мажоритарника не висунули. Проте від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" тут балотується "екс-ліберал" Валерій Боровик. Між опозицією і ВО "Свобода" існує домовленість про поділ мажоритарних округів, але чи буде підтримувати опозиція кандидата-свободівця, наразі невідомо. Принаймні, в лавах місцевих опозиціонерів існують щодо цього певні сумніви.

Інтрига підсилюються ще й тим, що колишні ніжинські бютівці підтримують тут зовсім іншого кандидата - київського будівельного магната Івана Куровського, який з настанням буремних часів подався у вільне політичне плавання і зараз вигідний владі як найбільш перспективний прохідний кандидат. Експерти кажуть, що "представника інтересів Куровського" Олега Баранкова призначили на поскду заступника міського голови напередодні виборів недаремно.

Схоже, що на Чернігівщині, де Партія регіонів не має достатньої електоральної популярності, на мажоритарних округах буде розіграний сценарій боротьби між регіоналом і майбутньою парламентською "тушкою", або між "тушкою" і "першим непрохідним" (на Чернігівщині за рідким винятком це не сильно відомі і не дуже харизматичні опозиціонери), як полюбляє висловлюватися відомий опозиціонер Гриценко.

Винятком з цього правила є округ 205 йдуть одразу два опозиціонери - Валерій Дубіль і "ударівець" Іван Осадців. "Тушками" зазвичай є представники великого бізнесу, або такі персонажі як Микола Рудьковський, проти якого на одному окрузі не пішов навіть Олег Ляшко. Останній, до речі, вже помічений у вихвалянні Івана Куровського.

Отже, далі буде...

Добавлено: 13-08-2012, 11:31
0
0

Похожие публикации


Наверх