онлайн казино Украины

Гриценко у Чернігові: Янукович – основний фактор об’єднання опозиції

Гриценко у Чернігові: Янукович – основний фактор об’єднання опозиціїАнатолій Гриценко, третій у списку Об’єднаної опозиції приїхав до Чернігова поспілкуватися з журналістами та мешканцями міста. Своїм візитом він також підтримав кандидата-мажоритарника від Об’єднаної опозиції Валерія Дубіля. Розмову пан Гриценко побудував на характеристиці програми опозиції та власному баченні нинішньої політичної ситуації.

- Наша програма не популістська, а напрацьована досвідом, - наголосив Анатолій Гриценко.

Причини об’єднання опозиції пан Гриценко пояснив так:

Віктор Янукович – основний фактор нашого єднання. Опозиційні партії пішли на вибори під єдиним прапором. Розуміючи, що цей бульдозер треба зупинити.

Він також спростував закиди про причетність людей зі списку ОО до порушення закону.

- У нас правило одне – порушив закон – відповідай. Ми взяли на себе присягу. На столі лежала Біблія. Ми не зможемо порушити слово, - додав він.

На питання до Валерія Дубіля про 5 законопроектів його у майбутньому парламенті, що будуть стосуватися Чернігова і Чернігівщини Анатолій Гриценко відповів:

- Прийшовши до влади політик не може опікуватися лише своїм округом. Вищий пілотаж – це коли рішення приймаються для людей, яких ти не знаєш. Допомагаєш не куму, не округу, а всім.

На прохання коротко прокоментувати своє ставлення до таких партій як «Україна-Вперед» пан Гриценко коротко і відповів:

- Кто в армии служил, тот в церкви не смеется.

На зустріч з Анатолієм Гриценком прийшли і жителі, які мають проблеми з житлом, гуртожитками та іншими наболілими питаннями. Пан Гриценко вже допомагав чернігівцям з їх проблемами. Зокрема, звертався до вищих інстанцій з проблемою 120 будинку по вулиці Полуботка. Про питання цього будинку вже йшлося в матеріалі ВВ.

- Влада не допомагає – може, хоч Гриценко поможе. Він вже трохи поміг нам. А тепер знову прийшли. Бо він не відмахується як інші, - сказала Параскева Россол.

Вона і її сусіди прийшли по допомогу. Вони не хочуть агітації чи порожніх обіцянок. Вони хочуть не втратити житло.

Як би не закінчилися передвиборчі перегони і що би не обіцяли політики, мешканці міста хочуть бачити вирішення конкретних проблем.

Добавлено: 11-09-2012, 11:24
0
0

Похожие публикации


Наверх