онлайн казино Украины

Померла Наталія Білоус

Померла Наталія Білоус Цю інформацію "Високому Валу" підтвердив представник адміністрації.

"Прощання з нею - у неділю з 10:00 до 11:00 в філармонії", -сказав він.

Наталя Білоус пішла з життя 7 липня на 50-му році життя після тяжкої хвороби.

Наталія Василівна Білоус народилася 31 березня 1963 року у с.Митченки Бахмацького району Чернігівської області.

У 1989 році закінчила Сумський філіал Харківського сільськогосподарського інституту за спеціальністю економіст бухгалтерського обліку.

Трудову діяльність розпочала у 1981 році: працювала економістом-фінансистом, економістом по бухгалтерському обліку управління сільського господарства Глухівського райвиконкому Сумської області.

З 1985 по 2003 роки – головний бухгалтер, заступник завідуючого - начальник бюджетного відділу, начальник фінансового управління Глухівської міської ради; заступник Глухівського міського голови з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів-начальник фінансового управління Глухівської міської ради.

З 2003 по 2006 роки працювала заступником начальника головного фінансового управління Сумської облдержадміністрації.

З 2006 року обіймала посаду заступника голови обласної державної адміністрації з фінансово-економічних та соціальних питань, на якій зарекомендувала себе компетентним спеціалістом, ініціативним, відповідальним та принциповим керівником. У 2009 році отримала звання «Заслужений економіст України».

Співчуття рідним і близьким Наталії Василівни Білоус офіційно висловили керівники обласної адміністрації та обласної ради: В.М.Хоменко, С.М.Прокопенко, М.І.Стрілець, В.М.Геращенко, В.М.Тканко, О.М.Шанойло, А.І.Мельник, І.І.Коробка, В.В.Мельничук

Добавлено: 9-07-2012, 10:12
0
0

Похожие публикации


Наверх