онлайн казино Украины

Володимир Поліщук відвідав День села у Роїще

Володимир Поліщук відвідав День села у РоїщеЛюди знаючі пов’язують таку поквапливість необхідністю потенційним кандидатам від «керуючої та спрямовуючої» партії до Верховної Ради відвідати до виборів якомога більше населених пунктів.

Гостей, які завітали до Роїща, біля сільського осередку культури зустрічала розкішна калюжа, яка, певно, нагадує сільському голові, колишньому веслувальнику, звитяжну спортивну юність.

Споглядаючи місцеве диво, відразу ж згадувався Микола Гоголь та живописно описана ним миргородська калюжа.

«Если будете подходить к площади, то, верно, на время остановитесь полюбоваться видом: на ней находится лужа, удивительная лужа! единственная, какую только вам удавалось когда видеть! Она занимает почти всю площадь»

Та Гоголь Гоголем, але обіцяне «покращення життя вже сьогодні» обіцяне партією вади, роїщенці мали змогу спостерігати на власні очі як впродовж останніх років, так і на самому святі.

Звертаючись до голів райради М.Литвина та адміністрації М.Кудрика присутній на заході голова районної організації «Фронту Змін» Володимир Поліщук окрім незадовільної уваги районної влади до дорожніх проблем сільських громад району зауважив, що таке ж недбальство влада проявляє і в питаннях підтримки культури, адже в самих Роїщах чудовий будинок культури давно потребує ремонту, тим більше, що М.Кудрик сам тривалий час опікувався культурою в районі, але віз, як кажуть, і нині там.

Звертаючись до жителів села Володимир Поліщук пожартував:

- Я можу привітати Вас з тим, що ваша калюжа набула обласного значення (до Роїща того дня завітало й обласне начальство – автор).

Нечисельних жителів села, більшість була в цей час на городах, а молодь масово посунула на грандіозний концерт до міста http://pivnich.info/chernihiv-the-best-23-chervnya/ розважали піснями місцеві виконавці. Звичайно ж і гості приїхали не з порожніми руками, а з подарунками.

Сільське свято прикрасили гарний концерт, виставка виробів місцевих народних майстрів, неймовірного смаку куліш від Івана Сидоренка, який свого часу служив на Балтійському флоті, де виконував обов’язки кока.

На згадку по відвідини села Володимир Поліщук подарував гарного шкіряного м’яча місцевій футбольній команді. У цей час на стадіоні проходив футбольний матч між командами с. Роїще та с. Киїнка, який затягнувся до пізнього вечора, 19.00.

- Вважаю, що нехай наша молодь краще грає у футбол, ніж п’є та курить», - зазначив наостанок Володимир Поліщук.

  • 0
Добавлено: 28-06-2012, 10:47
0
360

Похожие публикации


Наверх