онлайн казино Украины

Легендарна калюжа Чернігова

Легендарна калюжа ЧерніговаВулиця Рокосовського, «другий центр» Чернігова. Легендарна Калюжа, з якою виросло не одне покоління чернігівців.

Характеризують цю водойму чернігівці по-всякому. Особливо коли йдуть (маневрують) повз неї. Словесні конструкції виходять багатоповерхові. Звучать від душі.

Та головна її характеристика – незламна!
«Пам’ятаю, як вона росла разом зі мною і, вочевидь, продовжує це робити вже без мене. Я знайома з нею з дитинства, – ділиться спогадами жителька Чернігова Тетяна Романова. – Тоді вона була ще не такою великою й страшною. Повз неї я проходила майже щодня, направляючись до школи і не тільки».

Ця незламна водойма пережила й інформаційні 2000-ні, і лихі 1990-ті, і перебудовні 1980-ті, і застій 1970-х…
Пережила сусідство і радянського гастроному, і нинішнього АТБ.
«І хоч вона для мене вже за стільки років стала рідною, у мене є велике бажання від неї позбутися. Вже писала листи в ради різних рівнів, лобіювала це питання на міському рівні. Кажуть, потрібен капітальний ремонт і коштів на це нема. Знаю, місцеві постійно підсипаюсь туди що завгодно, аби хоча б трохи зрівняти дорогу. Але цього вистачає ненадовго».
У дописі Тетяни на Facebook відзначилися деякі місцеві депутати. Зробили зацікавлені коментарі Дериземля, Воробйов, Соколюк…
Аякже ж! Не для вашого калібру ціль. Не здолати Незламну Калюжу!

«Якщо й далі так діло піде, можна відкривати ще один міський пляж влітку», – підсумовує Тетяна.

  • 0
Добавлено: 27-02-2017, 09:33
0
1 142

Похожие публикации


Наверх