онлайн казино Украины

У Корюківці порушили авторські права

У Корюківці порушили авторські праваПідприємлива жіночка, не маючи жодних дозволів та договорів, організувала в місцевому кінотеатрі демонстрацію найновіших кінохітів, авторські права на які в Україні належать одному з товариств з обмеженою відповідальністю, чим завдала збиток зазначеній компанії на суму близько 263000 гривень.

Слідчим відділенням Корюківського РВ УМВС України в Чернігівській області за фактом порушення авторських прав відносно підприємниці порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 176 Кримінального кодексу України - порушення авторського права і суміжних прав - 2.

Ті самі дії, якщо вони вчинені повторно або завдали матеріальної шкоди в особливо великому розмірі, - караються штрафом від двохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією всіх примірників, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, програм мовлення, аудіо- та відеокасет, дискет, інших носіїв інформації та обладнання і матеріалів, призначених для їх виготовлення і відтворення.

  • 0
Добавлено: 8-06-2012, 11:15
0
242

Похожие публикации


Наверх