онлайн казино Украины

Як протидіяти незаконній міграції? Думали силовики

Як протидіяти незаконній міграції? Думали силовикиРобоча зустріч представників відомств, в обов'язки яких входить протидія незаконній міграції відбулася в УМВС України в Чернігівській області.

Про це повідомляє сайт чернігівської міліції КОП.

На зустрічі головував начальник Управлінння державної міграційної служби України в Чернігівській області, також в роботі зібрання взяли участь представники Чернігівського прикордонного загону, Управління СБУ в Чернігівській області, Чернігівського окружного адміністративного та Апеляційного судів, Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців.

У ході зустрічі обговорювалися питання взаємодії між правоохоронними органами Чернігівської області щодо протидії незаконній міграції та документування злочинних проявів, пов'язаних із незаконним переправленням осіб через державний кордон України, визначено напрямки співпраці, а також шляхи подолання проблем, що виникають під час забезпечення виконання покладених на Державну міграційну службу України завдань з реалізації державної політики у сфері протидії нелегальній міграції.

За результатами проведеної зустрічі було прийнято рішення щодо продовження співпраці, а також налагодження більш тісних зв'язків між правоохоронними органами області у сфері протидії незаконній міграції.

Заплановано створення спільних міжвідомчих мобільних груп з метою здійснення цільових локальних дій щодо перевірки встановлених та виявлення нових місць проживання незаконних мігрантів та іноземців, які порушують правила перебування в Україні, встановлення злочинців, які займаються незаконним переміщенням осіб через державний кордон. Крім того, запланована участь у спільних з Чернігівським прикордонним загоном та Управлінням СБУ в Чернігівській області оперативно-профілактичних заходах «Пілігрім».

Питання співпраці відділу міліції міграційного контролю УМВС області з правоохоронними органами області знаходиться на постійному контролі керівництва ВММК УМВС області та Управління ДМС України в Чернігівській області.

Добавлено: 22-09-2012, 11:31
0
0

Похожие публикации


Наверх