онлайн казино Украины

Знайомі Багмута переконані, що його вбили

Знайомі Багмута переконані, що його вбилиЗнайомі загиблого організатора проплачених мітингів Руслана Багмута наполягають, що його смерть - навмисне вбивство.

"Я був на місці події і бачив тіло. Люди бачили, як тіло летіло з 16 поверху. А не з 4, як кажуть в міліції", - заявив представник Форуму спасіння Києва Віталій Черняховський.

Черняховський додав, що тіло лежало за 6 метрів від ганку. Він припустив, що, якби Багмут стрибав сам, він би впав на дашок над входом у під’їзд, до того ж він розірвав кабель, який був досить далеко.

"Схоже, що його розгойдали і викинули", - припустив знайомий загиблого.

Віталій Черняховський має кілька версій, хто б міг бути замовником смерті Багмута.

"Багмут проходив по справі в СБУ, пов’язаній з конвертаційним центром. Він був засновником кількох фірм, які займалися переведенням у готівку коштів. Звичайно, він там нічого не вирішував. Могли кінці у воду сховати", - припустив Черняховський.

Ще одна версія, припустив Черняховський, це вбивство Багмута одним з місцевих п’яниць.

"Він зловживав алкоголем, спілкувався з місцевими п’яничками. 22 серпня Руслана побив один з його товаришів по чарці. Кажуть, за борг у 300 гривень. Товариш по чарці раніше вже був судимий", - розповів він.

Додав Черняховський, що є й версія про співробітництвом з Калашніковим, але він вважає її нереалістичною.

Знайомий загиблого згадав й про дивний дзвінок Багмута цього літа.

"1 червня вночі він дзвонив до нашої спільної знайомої і казав, що у нього в квартирі сторонні люди, які представилися співробітниками СБУ, і хочуть його арештувати", - розповів він.

Нагадаємо, організатора проплачених мітингів Руслана Багмута знайшли мертвим внаслідок падіння з 16-поверхового будинку у Києві. В одній із соціальних мереж координатор громадянської кампанії "Форум рятування Києва" Віталій Черняховський написав, що “Багмут був викинутий невідомими злочинцями з 16-го поверху будинку”.

У міліції запевняють, що напередодні смерті Руслан Багмут, відомий організатор проплачених мітингів, скаржився на погане самопочуття, говорив сам з собою і часто випивав.

Добавлено: 31-08-2012, 13:11
0
0

Похожие публикации


Наверх