онлайн казино Украины

Євремов припустив, що новим прем'єром може стати хтось не з Партії регіонів

Євремов припустив, що новим прем'єром може стати хтось не з Партії регіонівЗа словами регіонала Олександра Єфремова, було б логічно, якби на посаду прем'єр-міністра запропонувала свою кандидатуру партія-переможець на виборах, але водночас не виключає, що може з'явитись цікавий претендент від інших партій.

"Коли будуть сформовані фракції у Верховній Раді і коли буде зрозумілий формат співробітництва у парламенті, тоді ті фракції, які сформують більшість, будуть вести другий етап перемовин, що стосується пропозицій Президенту щодо кандидатури прем‘єр-міністра", – розповів Олександр Єфремов.

На його думку, це питання можна буде винести на розгляд, коли пройде перше засідання парламенту і будуть сформовані фракції.

Голова фракції Партії регіонів в парламенті додав, що було б логічно, коли б його політичній силі вдалось сформувати більшість в парламенті і висунула свого кандидата на посаду прем‘єр-міністра.

"Яка форма висування буде – обговориться всередині фракції", – зазначив Єфремов.

Він також наголосив, що не виключає, що прем‘єр-міністром може стати не представник Партії регіонів.

"Може скластися така конфігурація в перемовинах, коли виникне кандидатура дуже цікава, але вона не є членом Партії регіонів. Ми все одно розглянемо цю кандидатуру. Якщо ця людина розділяє наші принципи, якщо ця людина погоджується з програмою, з якою йде Президент, з якою йде наша партія, то чому б і ні", – припускає Єфремов.

До речі, за словами екс-президента України Леоніда Кравчука, і він, і Віктор Янукович виступають за обрання наступного Президента України на всеукраїнських виборах.

Добавлено: 28-11-2012, 11:41
0
0

Похожие публикации


Наверх