онлайн казино Украины

Голова СБУ В.Грицак: Корупціонерів в СБУ я захищати не буду

Голова СБУ В.Грицак: Корупціонерів в СБУ я захищати не будуЗ часу призначення В.Грицака Головою Служби безпеки України чітко прослідковується планомірна і ефективна робота спецслужби в напрямку боротьби з корупцією на усіх рівнях.

Це і резонансні затримання вищих посадових осіб в Генпрокуратурі, і викриття злочинних схем за участю керівника Апеляційного суду, і затримання корупціонерів в зоні проведення АТО. Прикладів за останні два тижні чимало, що у позитивному плані було відзначено Президентом України під час робочої наради в Одесі, участь в якій взяв також очільник СБУ.

В.Грицак, зокрема, відзначив, що в Україні немає жодної сфери суспільного життя, куди б не проникла корупція. Не оминула вона й окремих співробітників СБУ. Як повідомив Голова спецслужби під час свого виступу в Одесі, 8 липня управління внутрішньої безпеки СБУ затримало двох офіцерів Служби безпеки - капітана і майора з київського главку, які вимагали хабар $170 тис.

Як бачимо, позиція нового керівника відомства незмінна, - покарані будуть усі, без врахування місця роботи, чинів і посад. Як з цього приводу висловився сам В.Грицак, - «Я не ідеалізую ні Службу безпеки, ні її працівників. Правила гри до особового складу служби я довів. І якщо хтось залізе не туди і буде займатися корупцією, я захищати таких офіцерів не буду».

Такий промовистий приклад безапеляційного засудження В.Грицаком будь-яких корупційних проявів, навіть у власному відомстві, може свідчити лише про одне – бій корупції буде дано на усіх рівнях - як у суспільній сфері життя українців, так й у владних, судових та правоохоронних органах. Є чітка позиція та підтримка керівництва держави, - відповідно є результат роботи спецслужби. По іншому бути уже не може, адже будуємо правову країну.

Добавлено: 15-07-2015, 13:13
0
0

Похожие публикации


Наверх