онлайн казино Украины

Бандити не мають права ховатися за спинами українських патріотів

Бандити не мають права ховатися за спинами українських патріотів14 липня 2015 року заступник Глави Адміністрації Президента України А.Таранов, Міністр закордонних справ П.Клімкін та Голова Служби безпеки України В.Грицак провели зустріч з керівниками дипломатичних місій, акредитованих в Україні, на якій оприлюднили інформацію про дії влади щодо забезпечення стабільності ситуації у зв’язку з подіями у Мукачевому.
Зокрема, Голова СБУ детально поінформував про перебіг подій у Мукачевому 11 липня, дії правоохоронних органів та роль у цих подіях представників «Правого Сектору». В.Грицак зазначив, що за останні дні проведено більше 40 обшуків, під час яких вилучено вогнепальну зброю та інші докази, які свідчать про причетність до злочинної діяльності. Затримано 4 осіб, які брали участь у тих подіях. Генеральна прокуратура розслідує 3 кримінальні справи за фактами цих подій, - повідомив Голова СБУ.
«Нікому не дозволено з вогнепальною зброєю пересуватися мирними містами України, відкривати вогонь і потім виправдовуватись тим, що вони ведуть війну з мафією. Бандити, які вчинили кримінальні злочини, не мають права ховатися за спинами українських патріотів, які брали участь у конфлікті на Донбасі, у Революції Гідності», – наголосив Глава СБУ.
Василь Грицак заявив: «Спільно з Міністерством внутрішніх справ, Національною Гвардією, Генеральною прокуратурою СБУ зробить все можливе, щоб ситуація в Україні залишалась стабільною». За його словами, вживаються вичерпні заходи, щоб з’ясувати ситуацію, розібратися з каналами та особами, причетними до контрабандної діяльності в регіоні. «Збройні розбірки, незалежно від того, хто в них бере участь, дискредитують справжніх патріотів Україні, що в умовах зовнішньої агресії є вкрай неприпустимим», – наголосив Голова СБУ.

Добавлено: 20-07-2015, 13:25
0
0

Похожие публикации


Наверх