онлайн казино Украины

Ірина Луценко: Просто так не можна знищити рід Луценка

Ірина Луценко: Просто так не можна знищити рід ЛуценкаДружина Юрія Луценка Ірина заявила: сім'я знає, що суди загартували екс-голову МВС, а відтак, готова до його етапування в колонію для відбування покарання.

"Все суспільство, весь нормальний народ розуміє що рішення винесено політичне... Луценко не змінюється, він залишається, як є - бійцем, ситуація його загартувала. Думаю що влада не дочекається, що просто так можна знищити рід Луценка", – заявила дружина Юрія Луценка.

Також за її словами, наразі невідомо, коли буде етапований для відбування покарання її чоловік, але й додала, що сім'я Луценка готова до цього.

"Ми готові. Сумки зібрані. Для нас це не буде несподіванкою", – відзначила Ірина Луценко.

Нагадаємо, раніше сьогодні суддя Ганна Медушевська виголосила рішення суду: екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка засудили до двох років обмеження волі.

На думку прокурорів, після сьогоднішнього вироку вже немає підстав утримувати Юрія Луценка у слідчому ізоляторі, тож екс-міністр буде етапований до місць позбавлення волі.

У свою чергу адвокат Юрія Луценка Олексій Баганець заявив, що захист вважає незаконним винесений вирок екс-міністрові і оскаржить вирок в апеляційному суді.

Добавлено: 17-08-2012, 11:44
0
0

Похожие публикации


Наверх