онлайн казино Украины

Коли «Свобода» за щось береться один "нацизм" із неї преться!

Коли «Свобода» за щось береться один "нацизм" із неї преться!Впродовж своєї діяльності в Україні політична партія «Свобода» так і не змогла зробити позитивного внеску в розвиток незалежної держави. Жодного свідомо національного законопроекту, який би міг позитивно вплинути на економічні, соціальні, освітні реформи в державі, «свободівцями», протягом свого перебування у парламенті, надано не було.

Проте, діяльність представників «Свободи» у Верховній Раді, органах місцевого самоврядуваня зводилася лише до одного – дерибану та пропаганді ідей неонацизму.

Голови фракції «Свобода» Андрй Мохник до спікера парламенту Володимира Рибака з вимогою надати інформацію про національність діючих депутатів. Державі вкрай необхідні нові закони та реформи, а «Свободі» - виявити депутатів з неукраїнським корінням. І для цього потрібно було йти до Верховної Ради. Все це видається форменим фашизмом. Яке право мають «свободівці» втручатися в особисте життя? До того ж в паспорті громадянина України непередбачена графа про національність.

Зі «Свободою» Україна скочується до звичайного фашизму, це вже не секрет, очевидні факти.

Тим більше в «УДАРі» і так вистачає діячів з «когорти патріотів», які без всяких сумнівів візьмуть участь в урочистій ході та мітингу організованих представниками «Свободи» на честь УПА. Взяти хоча б головного героїзатора ОУН Валентина Наливайченка.
Парадокс, який інакше ніж подвійними стандартами не назвеш. В той час, коли партійці маршируватимуть разом з нацистами із «Свободи» вулицями міст, лідер під черговим «надзвичайним» приводом скоріш за все вилетить за кордон. Що ж «УДАРівці» на фоні фашистських привітань «хайль» виглядатимуть напрочуд перспективно!

Виникає питання: «Що дасть депутатам від «Свободи» розуміння етнічної приналежності депутатського корпусу»? Або запропонують ввести відзнаки для етнічних і неетнічних українців? Це вже проходили, коли фашисти у Другу світову війну зобов’язували євреїв носити шеврони на рукавах. Сумно бачити, що за цими всіма іграми на публіку і для молодіжного електорату криються серйозні проблеми монополярності українського суспільства, яке само себе руйнує і семимильними кроками йде до географічного розділення.

І на останок про лідерів «Свободи». Перший і головний лідер - Олег Тягнибок, пристосуванець і клятвопорушник, купує дорогий автомобіль за 90 тисяч доларів, незрозуміло на які доходи, та розмірковує виключно про неонацизм. Другий лідер - Андрій Іллєнко, матюкається, як швець, і пише статті з висловлюваннями типу «в серці кожного українського гопника б’ється серце націоналіста». Третя, Ірина Фаріон - психічно неврівноважена особа, яка страждає цілим букетом психічних розладів (соціопатія, істерія, манія величі, наявність надцінних ідей).

Так, протягом літа «свободівцями» для участі у столичних акціях було підготовлено близько сотні бійців, готових до професійного проведення масового безладу. Хлопці пройшли вишколи, в ході яких отримували навики справжніх бойових одиниць. Вони вчились битись, вправно володіти холодною зброєю, отримували теоретичні знання з тактики вуличних протестів.

Але літніх вишколів «свободівцям» Іллєнку та Мохнику виявилося замало, тому вони вмовили Тягнибока організувати додаткові заняття напередодні Покрови. Зокрема, з 3-го по 6-те жовтня в одному з сіл Броварського району Київської області пройшов останній підготовчий етап до основного дійства.
Важко сказати чи буде безпечно у центрі столиці на Покрову та чи зможе міліція утримати націоналістів у допустимих рамках.

Чудна партія, якщо у неї такі лідери. З такою партією можна повернутися у часи фашистської Німеччини, де євреям на одяг пришиватимуть жовту зірочку, а росіянам серп і молот. До цього обов’язково прийдемо під керуванням «свободівців», а роль Гебельса візьметься виконувати Фаріон, ну і ще попереду будівництво концтаборів і крематоріїв. Отаке майбутнє чекає на нас, якщо ми не роздавимо хребта «свободівському» перевертню.

Добавлено: 14-10-2013, 12:11
0
0

Похожие публикации


Наверх