онлайн казино Украины

Наливайченко: "УДАР" сам ініціюватиме створення проукраїнської більшості

Наливайченко: "УДАР" сам ініціюватиме створення проукраїнської більшостіВалентин Наливайченко назвав підписання угоди про коаліцію між ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода" торгуванням повітрям і наголосив, що "УДАР" сам ініціюватиме створення проукраїнської більшості у новій Верховній Раді.

"Ми не збираємось втягуватись у взаємне поборення, оскільки підписали попередню угоду і її виконуємо. Підписану угоду між опозиційними силами про співпрацю та недопущення взаємного поборення ми виконаємо до 28 жовтня включно. З 29 жовтня ми ініціюємо об'єднання усіх опозиційних сил в парламенті", – заявив третій номер у списку партії "УДАР".

Валентин Наливайченко зазначив також, що "УДАР" ініціюватиме створення проукраїнської більшості, але її потрібно здобути.

"Скільки наберемо голосів, з того і постане об‘єднання опозиційних сил у парламенті. Зараз незрозуміло, скільки людей підписало документ про створення коаліції це зараз дуже важливе питання. Якщо ти маєш повноваження на підписання такого роду документів – ти підписуєш, а якщо ти торгуєш повітрям – це трошки інше. Ми такою політикою не займаємось", – додав політик.

Нагадаємо, керівник юридичної служби ВО "Свобода" Олег Махніцький розповів, що свободівці сподіваються, що "УДАР" Віталія Кличка залишиться в опозиції, а не перейде до влади.

Добавлено: 23-10-2012, 12:19
0
0

Похожие публикации


Наверх