онлайн казино Украины

Янукович: Вірю, що червона стрічка сприятиме подальшому об'єднанню зусиль

Янукович: Вірю, що червона стрічка сприятиме подальшому об'єднанню зусиль Президент України Віктор Янукович звернувся до громадян з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

Відповідна інформація з’явилась на сайті глави держави.

"Шановні співвітчизники! 1 грудня, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, суспільство об'єднується для подолання епідемії, що може торкнутися кожного. Україна, для якої ця проблема особливо актуальна, вживає необхідних заходів, щоб знизити швидкість розповсюдження інфекції та рівень її передачі від матері до дитини, зменшити смертність від цієї недуги", - цитує Януковича його прес-служба.

За словами глави держави, Україна підтримує відносини з міжнародними і громадськими організаціями у цій сфері. І результатом Янукович назвав можливість отримання належного медичного забезпечення.

Президент також висловив вдячність тим, хто демонструє активну позицію і не залишає наодинці з проблемою родини, які зазнали цієї біди.

Вірю, що червона стрічка, символ надії, толерантності та взаємної підтримки, яка вже стала традиційною в Україні, сприятиме подальшому об'єднанню зусиль держави, усіх спільнот і кожного громадянина задля подолання епідемії та збереження найціннішого надбання - здоров'я нації, - підсумував глава держави у своєму зверненні.

До слова, ВООЗ звітує про спад епідемії ВІЛ-СНІДу в світі.

Добавлено: 1-12-2012, 12:13
0
0

Похожие публикации


Наверх