онлайн казино Украины

Янукович не проводитиме підсумкову прес-конференцію і поїде в Карпати, – КП

Янукович не проводитиме підсумкову прес-конференцію і поїде в Карпати, – КПГлава держави Віктор Янукович на зимові свята поїде у Карпати, де не тільки відпочиватиме, але й працюватиме. Також цьогоріч Президент не проводитиме щорічну підсумкову прес-конференцію.
"Президент традиційно відсвяткує Новий рік і Різдво в колі рідних і близьких. Відзначимо, що під час новорічних свят Віктор Янукович буде виконувати всі покладені на нього Конституцією України обов'язки", – йдеться у прес-службі Глави держави.

Як розповідає джерело "Комсомольская правда в Украине", Янукович вирушить до державної резиденції Синьогора, яка знаходиться в селищі Стара Гута (Івано-Франківська область).

"Віктор Федорович проведе Раду регіонів, а наступного дня, 27 грудня, відправиться в карпатську резиденцію. До Києва повернеться 7 січня", – каже джерело.

До слова, після того, як з’явилась інформація про скасування візиту Президента України до Москви, з парламентської трибуни Арсеній Яценюк сказав: "Я хотів би привітати український народ і опозицію з тим, що візит Президента Януковича до Російської Федерації скасовано. Опозиція купує квитки для Президента Януковича в Брюссель, нам саме туди необхідно".

Добавлено: 20-12-2012, 11:29
0
0

Похожие публикации


Наверх