онлайн казино Украины

Янукович: Проголошена нами політика позаблоковості не передбачає самоізоляцію

Янукович: Проголошена нами політика позаблоковості не передбачає самоізоляціюПро це заявив Президент України Віктор Янукович, виступаючи на засіданні Комітету з реформування і розвитку Збройних сил України та оборонно-промислового комплексу.

"Проголошена нами політика позаблоковості не передбачає самоізоляцію від процесів зміцнення регіональної і загальноєвропейської та глобальної безпеки", — сказав він.

За словами Віктора Януковича, у сучасному світі Україна повинна знаходити своє місце.

"Усе інше, будь-яка ізоляція — це самогубство", — сказав глава держави.

Він підкреслив, що Україна і надалі буде розвивати тісні партнерські відносини з країнами Європейського Союзу, Росією, США, Китаєм, країнами СНД, іншими сусідніми державами, з НАТО, іншими міжнародними організаціями, у тому числі ООН та ОБСЄ.

Підтвердив Віктор Янукович і подальшу участь України у міжнародних заходах по врегулюванню криз, у миротворчих, антитерористичних, антипіратських діях, а також у діяльності по контролю за озброєнням.

Президент спрогнозував, що у найближчій перспективі збройні конфлікти у безпосередній близькості до українських кордонів є малоймовірними. Водночас Збройні сили України змушені бути надійним щитом, здатним протистояти будь-якій небезпеці для держави.

  • 0
Добавлено: 20-04-2012, 13:29
0
147

Похожие публикации


Наверх