онлайн казино Украины

Партія "УДАР" поскаржилась на листонош, які поширюють "чорнуху"

Партія "УДАР" поскаржилась на листонош, які поширюють "чорнуху"У партії Віталія Кличка "УДАР" висловили невдоволення з приводу розповсюдження в Одесі та області чергової порції фальшивих газет і листівок проти партії із залученням до цього працівників "Укрпошти".

"Поліграфія наклепницького змісту - буклети, листівки, газети - потрапляє безпосередньо до поштових скриньок одеситів через представників "Укрпошти", - сказано в заяві.

Керівник юридичного департаменту "УДАРу" Валерій Карпунцов вважає, що розповсюджені в Одесі матеріали "є стовідсотковою "чорнухою", відповідальність за поширення якої передбачена кримінальним кодексом.

"Тут і пропаганда нацизму, і розпалювання міжнаціональної ворожнечі, образи та наклеп на представників партії. Ми надамо цьому широкого розголосу", – зазначив Карпунцов.

Він додав, що разом з антирекламою "УДАРу" поширюється агітаційна інформація про Партію регіонів.

З вимогою визначити та притягти до відповідальності замовника цієї продукції та розібратися з діями "Укрпошти" "УДАР" має намір звернутись до ЦВК а також до правоохоронних органів.

Нагадаємо, агітатори кандидата у народні депутати Миколи Катеринчука розповіли, що у них була вказівка роздавати газети проти опонентів.

Добавлено: 22-10-2012, 13:50
0
0

Похожие публикации


Наверх