онлайн казино Украины

УДАР: Сім пишем – три на ум пішло

УДАР: Сім пишем – три на ум пішло Голова Чернігівської обласної організації партії УДАР Віталія Кличка Сергій Аверченко вважає, що за партійним списком мінімум два чернігівці із семи можуть потрапити до Верховної Ради України.

Про це він повідомив на прес-конференції 7 серпня на прес-конференції в Чернігові.

А якщо ж вважати, що між чернігівцями Аверченком і Тарасовцем розташувався іще й, поки що, киянин-чернігівець Володимир Горбач, то ставки збільшуються до трьох.

Один із журналістів хотів послати у нокдаун Сергія Аверченка, закинувши, що він вніс до списку… свого племінника.

Голова обласного УДАРу почав в’яло відбиватися, мовляв, його висунула організація, та й племінник – розумній і успішний. Врешті-решт з’ясувалося - родич 223-й у списку і, щоб він прошов до паламенту, треба , аби партія набрала ледь не 100% голосів в Україні. Це ж виглядає, як фантастика. Посміялися.

А спочатку голова чернігівських ударівців розповів про програму партії, ухвалену на з’їзді. Повідомив , що відомий у Чернігові Віктор Лазар не потрапив до списків, але виконує потрібну роботу – очолює громадську приймальню партії в області.

Окрім того Аверченко показував партійні біцепси – розповів , що 99,3% кандидатів до парламенту УДАРу мають вищу чи кілька вищих освіт.

Детальніше на відео, що з’явиться пізніше.

Добавлено: 9-08-2012, 12:28
0
0

Похожие публикации


Наверх