онлайн казино Украины

Балога про центральні канали: Враження таке, що я живу або в Сінгапурі, або в Білорусі

Балога про центральні канали: Враження таке, що я живу або в Сінгапурі, або в БілорусіМіністр надзвичайних ситуацій розповів про свої враження від новин на одному з центральних каналів.

"Подивився вчора вечірні новини на одному з центральних каналів. Враження таке, що я живу або в Сінгапурі, або в Білорусі: і світові лідери з нами дружать, і врожай у нас найкращий, дороги в нас будуються, а інвестори злітаються як мухи на мед. Суцільні вихваляння і прославляння.
В другій частині показують, які у них – в США – війни і теракти, і як в нас все спокійно. А в кінці випуску дають джинсу про Яценюка і комуніста Симоненка. Ну до чого такі новини?", – написав Балога на своїй сторінці у Facebook.

Міністр додав, що не може зрозуміти власника каналу, який "нібито тримається західної ментальності, і водночас розводить в ефірі пропаганду в кращих совкових традиціях".

До слова, сьогодні журналістка і кандидат у депутати Тетяна Чорновіл заявила, що у Львові невідомий вихлюпнув їй в обличчя зелену фарбу, коли вона виходила з квартири.

Добавлено: 14-09-2012, 11:12
0
0

Похожие публикации


Наверх