онлайн казино Украины

Табачнику доручили розібратися з невиплаченими грішми вчителям

Табачнику доручили розібратися з невиплаченими грішми вчителям Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив міністру освіти Дмитру Табачнику і міністру фінансів Юрію Колобову перевірити факти затримки виплат винагород вчителям.

Про це Азаров заявив у своєму виступі на відкритті засідання Кабміну.

"На мою сторінку у Фейсбуці надходять повідомлення, що в окремих регіонах вчителям не виплачують винагороди за перевірку зошитів, завідування кабінетами, 20% надбавки до зарплати. Зокрема такі сигнали надходять з Харківської області", - сказав Азаров.

Він повідомив, що педагоги скаржаться на те, що їх змушують кілька днів на місяць брати відпустку за власний рахунок, щоб зекономити кошти.

"Я вимагаю від міністра освіти під особисту відповідальність разом з міністром фінансів і головами місцевих адміністрацій принципово вивчити ці сигнали. Підключити до перевірки державну фінансову інспекцію і покласти край таким фактам, якщо вони підтвердяться", - заявив прем'єр-міністр.

За таке знущання з людей мають відповісти ті, хто примушував до незаконних відпусток і затримував виплати, - додав він.

Азаров вимагає в Табачника доповісти на наступному засіданні уряду про результати перевірки.

Нагадаємо, міністр освіти спростував інформацію, начебто, в його відомстві ініціюють узаконення батьківських внесків. Про таке можливе нововведення в школах сказав в одному з інтерв'ю голова профільного парламентського комітету Максим Луцький.

Добавлено: 5-09-2012, 12:08
0
0

Похожие публикации


Наверх