онлайн казино Украины

Табачник у Москві: Президент України повертає у державу біблійні заповіді

Табачник у Москві: Президент України повертає у державу біблійні заповідіМіністр освіти України Дмитро Табачник думає, що державна мова в Україні почувається благополучно, тому що ні в одному регіоні ніхто ніколи не відміняв державних стандартів.

Він додав, що всі діти, які отримують і базове, і повну середню освіту обов'язково здають державну атестацію з української мови, української літератури.

Про це Табачник розповів в інтерв'ю радіостанції "Голос Росії".

"Я не буду аналізувати, чому так відбувалося, але порушувалася велика біблійна заповідь - людини підганяли під державу. Через це виникло багато проблем, значна частина регіонів, молоді почуваються не дуже комфортно. І мені здається, що останні кілька років уряд, створений президентом Віктором Януковичем, намагається зробити гуманітарну політику значно більш ліберальною, менш детермінованою, менш нав'язуваної державою, тому що це комусь не подобається", - сказав Табачник.

До слова, прем'єр-міністр Микола Азаров доручив міністру освіти Дмитру Табачнику і міністру фінансів Юрію Колобову перевірити факти затримки виплат винагород вчителям.

Добавлено: 12-09-2012, 11:36
0
0

Похожие публикации


Наверх