онлайн казино Украины

Прем'єр Азаров офіційно запросив опозицію до співпраці

Прем'єр Азаров офіційно запросив опозицію до співпраціПід час сьогоднішнього засідання Кабміну прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що офіційно запросив опозицію до переговорів щодо розвитку країни в нелегких умовах.
"Вчора я офіційно запросив опозицію до переговорів щодо принципових питань порядку денного розвитку країни у дуже непростих умовах", - заявив Микола Азаров.

"Я запропонував неупереджено, конструктивно, виходячи виключно з національних інтересів, проаналізувати питання покращення умов нашого членства у СОТ, ставлення до Митного союзу, співпрацю з МВФ. І знайти компроміси в цих питаннях за однієї умови – компроміс має бути в інтересах України. Без популізму і галасу", - додав прем’єр-міністр.

За його словами, після важких і неоднозначних дебатів у парламенті намітився дуже важливий компроміс.

"Верховна Рада продемонструвала, що може приймати змістовні конструктивні рішення, які спрямовані на забезпечення стабільності і розвитку держави", - зазначив прем’єр-міністр.

Нагадаємо, вчора депутати Верховної Ради підтримали кандидатуру Миколи Азарова на пост прем’єр-міністра України. За його призначення на посаду глави українського уряду проголосували 252 народні депутати. Проти - 129 народних обранців.

Добавлено: 14-12-2012, 12:59
0
0

Похожие публикации


Наверх