онлайн казино Украины

Янукович: Модернізація Конституції необхідна для наближення до європейських норм

Янукович: Модернізація Конституції необхідна для наближення до європейських норм
Мова про це йде в привітанні Президента України Віктора Януковича з нагоди Дня Конституції, розміщеному на офіційному сайті президента.

"Динамічний розвиток України і світу ставить перед нами нові завдання. Сьогодні забезпечення принципів, гарантованих Основним законом, неможливе без змін в окремих положеннях Конституції. Ці зміни повинні стати базою для розвитку демократичних інститутів, ефективної судової реформи, розвитку місцевого самоврядування. Модернізація Конституції необхідна для наближення нашої країни до європейських норм у всіх сферах життя", — наголошується в поздоровленні.

Віктор Янукович також зазначає, що оновлення Основного закону — це, фактично, основа нашого сучасного державного будівництва.

Це — фундамент модернізації країни і наш борг перед майбутніми поколіннями, — підкреслює глава держави.

Президент особливо акцентує, що над оновленням Конституції вже працюють кращі фахівці в області права, громадські діячі та авторитетні політики, а до роботи Конституційної асамблеї залучені експерти Венеціанської комісії, Ради Європи та інших міжнародних організацій.

І сьогодні я закликаю все суспільство, всіх, кому небайдуже майбутнє держави, долучитися до оновлення Основного закону. Незалежно від політичних переконань і симпатій. Адже ця робота — заради майбутнього України, — підкреслює Віктор Янукович.

Глава держави також висловлює впевненість, що змінити країну на краще можна тільки спільними зусиллями

"Разом ми побудуємо сучасну, сильну, багату Україну. Країну, де кожен громадянин дійсно буде відчувати захист своїх прав, гарантований державою. Вітаю всіх з Днем Конституції України", — йдеться у поздоровленні.

  • 0
Добавлено: 28-06-2012, 11:39
0
266

Похожие публикации


Наверх