онлайн казино Украины

Геращенко вважає не правильним публікацію смс політиків

Геращенко вважає не правильним публікацію смс політиків
Депутат Ірина Геращенко готує запит в Генеральну прокуратуру України щодо наізду силовиків на видання Lb.ua.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Дуже небезпечна тенденція напередодні старту виборчоі кампаніі — за журналістом УП слідкує СБУ, журналістам LB говорять про кримінальну відповідальність... Натяки занадто очевидні, займіться – но ви, дорогенькі, чимсь більш веселим, аніж політична журналістика чи розслідування, і буде вам щастя. Я чомусь думаю, що звернення Ландика багатомісячноі давнини до ГП, — то лише привід саме зараз наїхати на "Лівий берег"", — повідомляє Ірина Геращенко.

Депутат не вважає правильним те, що журналісти захопилися публікацією смсок політиків приватного характеру.

Всі, навіть депутати, мають право на приватне життя й приватність листування гарантується украінськими законами. Інше питання, що на роботі , під час сесіі Ради, не варто відволікатися на інші справи, — додає вона.

Ірина Геращенко припускає, що питання публікаціі приватних смс політиків лежить скорше у моральній площині.

"Варто провести відповідну дискусію у журналістському колі: наскільки допустимим є публікація всіх цих приватних листів і послань? Але це має бути саме публічна дискусія , а не кримінальна справа! Тому зараз повинні разом захистити журналістів від відвертого передвиборчого тиску", — підсумувала депутат.

Нагадаємо, депутат від Партії регіонів Володимир Ландик звернувся до прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу за порушення таємниці листування ресурсом LB.ua

  • 0
Добавлено: 28-06-2012, 11:38
0
231

Похожие публикации


Наверх