онлайн казино Украины

Дочка Тимошенко вимагає від Пшонки порушити справу за фактом тортур щодо її матері

Дочка Тимошенко вимагає від Пшонки порушити справу за фактом тортур щодо її матеріДочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія подала в Генеральну прокуратуру України заяву про скоєння злочину щодо її матері.

"Я подала заяву про злочин, який постійно відбувається відносно моєї матері. Цей злочин полягає в тому, що її незаконно засудили, їй не надають медичну допомогу, вона весь час знаходиться в стані відчуття болю і не може рухатися", - сказав Тимошенко в п'ятницю журналістам в Києві на виході з Генпрокуратури після того, як подала заяву на ім'я генпрокурора Віктора Пшонки.

Вона назвала дії, які чинять співробітники пенітенціарної служби, медики по відношенню до її матері, тортурами.

У свою чергу адвокат Євгенії Тимошенко Миколи Єременко уточнив, що в заяві про скоєння злочину є вимога порушити кримінальну справу за фактом тортур щодо Тимошенко. Заявник просить порушити кримінальну справу за ст.127 Кримінального кодексу.

"Це офіційна заява (мова йде про порушення кримінальної справи за фактом тортур) ... Органи прокуратури мають розглянути її у встановлений законом термін", - зазначив адвокат.

Він також допустив, що якщо на звернення не буде належної реакції в Україні, то Євгенія Тимошенко буде звертатися в міжнародні інстанції.


Источник: http://gazeta.ua

  • 0
Добавлено: 10-02-2012, 12:06
0
140

Похожие публикации


Наверх