онлайн казино Украины

Співдоповідачка ПАРЄ: У Ради Європи закінчується терпіння щодо України

Співдоповідачка ПАРЄ: У Ради Європи закінчується терпіння щодо УкраїниСпівдоповідачка Моніторингового Комітету ПАРЄ Марієтта де Пурбе-Лундін вважає, що Президент України Віктор Янукович опинився у глухому куті у зв’язку зі справою Юлії Тимошенко.

"Розв’язання ситуації (щодо Тимошенко, - "24") в руках українського Президента, і існують засоби, щоб її розв’язати – за наявності такого бажання. В будь-якому разі, ми сподіваємося, що президент Янукович зможе знайти вихід з того кута, в якому він зараз знаходиться, у політичному розумінні, і Україна матиме гарне майбутнє в Європі", - сказала Марієтта де Пурбе-Лундін.

Поміж того, співдоповідачка переконана, що Янукович повинен ухвалити політичне рішення щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко, колишнього міністра Юрія Луценка та інших ув’язнених.

"Він (Віктор Янукович - "24") повинен розуміти, що світ уважно спостерігає за Україною", - заявила співдоповідачка.

Також вона підкреслила, що Україна, ставши членом Ради Європи, взяла на себе цілу низку зобов’язань, зокрема, в царині дотримання прав людини, справедливого правосуддя тощо, "і ці обіцянки досі невиконані".

"У Ради Європи закінчується терпіння щодо України. Ми втомилися від розмов, ми чекаємо вже якихось реальних дій. Звичайно, ми хочемо допомогти вам, але я повторю: це потрібно найперше вам самим", - підсумувала Марієтта де Пурбе-Лундін.

До слова, раніше заступник держсекретаря США Томас Мелія заявив, що справи Юлії Тимошенко і посадовців з її уряду є політично мотивованими судовими переслідуваннями.

  • 0
Добавлено: 22-05-2012, 13:08
0
157

Похожие публикации


Наверх