онлайн казино Украины

Ющенко вважає, що і Янукович, і Тимошенко "з однієї тканини"

Ющенко вважає, що і Янукович, і Тимошенко "з однієї тканини"Третій український Президент переконаний, що ані чинний Глава держави Віктор Янукович, ані екс-прем'єр Юлія Тимошенко не мають щирого інтересу до розвитку демократії і реформ в Україні.

"Євросоюз дедалі більше розглядає свої відносини з Україною через призму конфлікту між Президентом Віктором Януковичем та колишнім прем’єром Юлією Тимошенко. Не дивно, що лідери ЄС вважають справу проти Тимошенко політично вмотивованою – з огляду на те, як відбувався процес. Однак вони помиляються, якщо вважають, що ця справа не мала під собою підґрунтя, і що їй немає за що відповідати", – написав у своїй статті у The Wall Street Journal Віктор Ющенко.

Він вважає, що Брюссель також не розуміє, що і Янукович, і Тимошенко – "з однієї тканини": жоден із них не має щирого інтересу до розвитку демократії і реформ. А основна помилка ЄС у тому, що він "ігнорує ширшу картину".

"Для 46 мільйонів українців вигоди від партнерства з Євросоюзом значно важливіші, ніж конфлікт між цими двома особами", – пише Ющенко.

До слова, на думку третього українського Президента Віктора Ющенка, "мовний" закон є передвиборчою технологією Партії регіонів.

Добавлено: 25-08-2012, 11:20
0
0

Похожие публикации


Наверх