онлайн казино Украины

«ШЛЯХ» втікача

В той час, коли вельмишановний мер Атрошенко кричить про свій патріотизм та безмежну любов до міста Чернігів та України в цілому, його ділки-ріднодомівці впроваджують механізми нелегальної міграції.
Всі ми пам’ятаємо депутата міської ради від ПП «Рідний дім» Сергія Кирієнко, який напередодні Нового року відзначився як «схематозник» по нелегальному переправленню через державний кордон України чоловіків призовного віку. Нагадаю, Кирієнко, будучи керівником громадської організації «Біг Чернігів», організував таке собі туристичне агентство «Будь пацюком, тікай з країни, як я» та встановивши тариф доларового еквіваленту, роздавав підроблені документи волонтера для внесення відомостей до системи «Шлях».
Як стверджує сам депутат, що вже понад півроку не перебуває на території України, а проживає у Великій Британії, то виникає лише одне питання: Яка ж перспектива і ціль залишатись депутатом такого доволі «Рідного дому», якщо навіть під час війни у тебе немає совісті та бажання допомагати країні, а також бути вірним своїм виборцям...?!
До того ж і сам очільник самоврядного органу, разом з однопартійцями, не поспішають підіймати питання про відкликання депутата Кирієнка. Чи може такі схеми зі збагачення це і є основа програми партії «Рідний дім»?

  • 0
Добавлено: 20-01-2023, 16:24
0
659

Похожие публикации


Наверх